Prati nas

Vijesti

Bandić posjetio ozlijeđenog Nevenka Krznarića

Uz zdravstvene probleme koji ga prate od 2011., predsjednik Udruge Zagrebački bokci je krajem prošle godine zadobio teže ozljede u prometnoj nesreći.

Objavljeno

|

foto: zagreb.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je predsjednika Udruge Zagrebački bokci Josipa Nevenka Krznarića u njegovom domu u Dubravi gdje se oporavlja od prometne nesreće, javlja Zagreb.hr. Naime, uz zdravstvene probleme koji ga prate od 2011., predsjednik Udruge Krznarić je krajem prošle godine zadobio teže ozljede u prometnoj nesreći.

Ti doprinosiš Gradu i zadužio si ga, sad kad si bolestan, minimalna gesta i pažnja je da te posjetimo i ponudimo potrebnu pomoć, rekao je gradonačelnik zaželjevši prijatelju što brži oporavak i povratak na posao. Krznarić je izvijestio gradonačelnika o novim akcijama Udruge Bokci, kao i tekućim problemima: Bez obzira što ležim, u zadnja tri mjeseca smo podijelili šest tona hrane. Budući da se financiramo skupljanjem starog papira, apeliram na sugrađane da se jave ako ga imaju.

Kako je objasnio gradonačelnik, s Udrugom surađuju zadnjih 14 godina, i iz tog odnosa je proizašlo i i veliko prijateljstvo: Kad je meni dobro, on me ne treba zvati, ni dolaziti, ali kad nije dobro prijatelj prijatelja obiđe. Jedva čekam da mi dođe na kavu i da zajedno možemo demonstrirati socijalnu solidarnost našim sugrađanima, jer grad Zagreb je socijalno najosjetljiviji i najodgovorniji grad od svih 28 europskih metropola, dodao je gradonačelnik.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.