Prati nas

Vijesti

Marija Demarchi proslavila 100. rođendan

Slavljenica je bila časna i medicinska sestra te je čitav radni vijek provela u bolnici u Rijeci. Gradonačelnik je gospođi Demarchi poklonio cvijeće i košaru voća te je napomenuo kako gospođa ima tek 100 godina, a koje joj zbog mladolikog izgleda i bistrog uma nitko ne bi dao.

Objavljeno

|

foto: BigStock

Vitalna i vesela gospođa Marija Demarchi, u krugu rodbine i prijatelja, u jednom zagrebačkom restoranu, proslavila je 100. rođendan, a proslavi se pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Gradonačelnik je gospođi Demarchi poklonio cvijeće i košaru voća te je napomenuo kako gospođa ima tek 100 godina, a koje joj zbog mladolikog izgleda i bistrog uma nitko ne bi dao.

Kako se čulo, gospođa Marija je bila časna i medicinska sestra te je čitav radni vijek provela u bolnici u Rijeci.

Maria Demarchi u Zagrebu proslavila 100. rođendan (foto: zagreb.hr)

Marija Demarchi u Zagrebu proslavila 100. rođendan (foto: zagreb.hr)

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.