Prati nas

Show

Melanie objavila fotku nagog Banderasa (53)

Okružen plavetnilom i suncem, golišavi Banderas je dignuo ruke, a Melanie je uhvaćeni trenutak objavila na svom službenom Twitteru.

Objavljeno

|

foto: twitter @MelanieGriffith

Glumica Melanie Griffith i njen još popularniji suprug Antonio Banderas (53) ovih dana uživaju na Bahamima. Glumica, između ostalog poznata i po estetskim operacijama, pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom koja dokazuje da je slavni glumac i zavodnik u odličnoj formi. Okružen plavetnilom i suncem, golišavi Banderas je dignuo ruke, a Melanie je uhvaćeni trenutak objavila na svom službenom  Twitteru.

Melanie i Antonio su roditelji 17-godišnje Stelle koja je na velikom platnu debitirala još 1999. godine. Melanie ime još dvoje djece iz prethodnih veza.

Antonio Banderas na Bahamima (foto: twitter @MelanieGriffith)

Antonio Banderas na Bahamima (foto: twitter @MelanieGriffith)

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.