Prati nas

Vijesti

U Crikvenici niče umirovljenička ‘Florida’

Resort se vodi idejom kako će klijenti biti strani umirovljenici koji će pola godine provoditi doma, a drugu polovicu u svojoj hrvatskoj nekretnini. To im, osim ovog rješenja, nitko ne može ponuditi.

Objavljeno

|

foto: BigStock

U neposrednoj blizini obale i središta Crikvenice vrata uskoro otvara prvi hrvatski resort za bogate umirovljenike. Luksuzni život 24 sata dnevno trebalo bi okusiti 120 stanara koji će si moći priuštiti jedan od apartmana koji će biti stavljeni u prodaju ili najam.

Resort se vodi idejom kako će klijenti biti strani umirovljenici koji će pola godine provoditi doma, a drugu polovicu u svojoj hrvatskoj nekretnini. To im, osim ovog rješenja, nitko ne može ponuditi, piše Liderpress.hr. U drugoj polovici godine smještajni kapaciteti trebali bi se otvoriti i drugim vrstama turista.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.