Prati nas

Vijesti

Baka Anđela proslavila prvih 100 godina života

U Zagrebu je trenutno nešto više od 200-injak osoba koje su napunile stotu godinu, većinom žena, a podaci iz Popisa stanovništva iz 2011. u odnosu na onaj iz 2001. pokazuju da se životni vijek sve više produljuje.

Objavljeno

|

foto: BigStock

U domu obitelji Velić u zagrebačkoj Dubravi, Anđela Velić je proslavila svoj 100-ti rođendan, javlja Zagreb.hr. U Zagrebu je trenutno nešto više od 200-injak osoba koje su napunile stotu godinu, većinom žena, a podaci iz Popisa stanovništva iz 2011. u odnosu na onaj iz 2001. pokazuju da se životni vijek sve više produljuje.

Gradonačelnik Milan Bandić je slavljenici čestitao rođendan, darovao cvijeće i simbolični poklon te joj zaželio mnogo zdravlja i sreće u budućnosti. Ovo je najmanje što tim ljudima mogu pružiti, stisnuti im ruku i darovati cvijeće, naglasio je gradonačelnik i dodao kako se vjerojatno već za desetak dana vidimo na još jednoj jubilarnoj rođendanskoj proslavi.

foto: zagreb.hr

foto: zagreb.hr

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.