Prati nas

Vijesti

Zatraži svoj mali vrt u Stenjevcu

Ukupno je u ponudi 40 parcela površine do 50 kvadratnih metara. Daju se na korištenje na vrijeme od 2 godine bez naknade, s mogućnošću produljenja korištenja pod uvjetom da se korisnici prema istima odnose pažnjom dobrog gospodara.

Objavljeno

|

foto: BigStock

Grad Zagreb je nastavio raspisivati pozive za besplatnu dodjelu vrtnih parcela. Ovoga puta riječ je o gradskoj četvrti Stenjevec. Ukupno je u ponudi 40 parcela površine do 50 kvadratnih metara. Daju se na korištenje na vrijeme od 2 godine bez naknade, s mogućnošću produljenja korištenja pod uvjetom da se korisnici prema istima odnose pažnjom dobrog gospodara.

Pravo podnošenja zahtjeva za davanje na korištenje vrtne parcele ima osoba s prebivalištem na području Grada Zagreba koja nema u vlasništvu, suvlasništvu, zakupu ili na korištenju drugo obradivo zemljište. Zahtjev za davanje na korištenje vrtne parcele može podnijeti samo jedan član zajedničkog kućanstva.

Zahtjev se podnosi na propisanom obrascu Gradskom uredu za poljoprivredu i šumarstvo u roku od 15 dana od dana objave poziva. Više detalja potražite na službenim stranicama Grada Zagreba.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.