Prati nas

Promo

Mario Biondi u Lisinskom

“Talijanski Barry Whte”, tako zovu Maria Biondija koji će u utorak, 14. listopada, održati koncert u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Objavljeno

|

foto: Menart

U utorak, 14. listopada, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, koncert će održati Mario Biondi. Ovaj Talijan senzualnog glasa u Zagreb dolazi u sklopu svjetske turneje kojom promovira album “SUN”, snimljen 2013. kojim je dugo držao prvo mjesto talijanske službene top ljestvice najprodavanijih albuma.

Biondi je soul jazz glazbenik koji se može pohvaliti impresivnom karijerom tijekom koje je surađivao s mnogim velikanima svjetske glazbene scene, poput Raya Charlesa, čiji je prateći vokal svojevremeno bio, ili grupe Incognito, koji su mu bili gosti na koncertu u Royal Albert Hallu u Londonu prošle godine.

Mario Biondi jedan je od rijetkih pratećih vokala koji je uspio napraviti još taj jedan dodatan korak i izaći iz sjene velikih zvijezda uz koje je pjevao te ostvariti uspješnu samostalnu karijeru.

Njaveći hit mi je svakako pjesma “This is what you are”, a osim albuma “SUN”, snimio je i albume “Handful of soul”, “I love you more”, “If”, “Yes You Live”, “Due” i “Change of scenes” te božićni album “Mario Christmas”.

Mariovo pjevanje opisuje se kao čisto, toplo i samouvjereno i često ga se uspoređuje s Barryjem Whiteom.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 200,00, 230,00 i 260,00 kuna.

Poslije koncerta, Mario Biondi potpisivat će albume i dijeliti autograme.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.