Prati nas

Ljubav

Oni su mladi i strastveno obljubljuju bakice

Stariji muškarci s mlađim djevojkama nikoga ne čude. Ali ove su bake sa svojim mlađahnim ljubavnicima šokirale sve. Kažu, ljubav bukti, a seks je odličan. Štoviše, o njima je snimljen i dokumentarni film.

Objavljeno

|

Seks mladi dečki sa starim bakama
Edna (78) i Simon (39) tvrde da razvaljuju krevet (foto: Channel 5)

Edna Martin je 78-godišnja penzionerka koja voli pletenje, akustičnu muziku i svog dečka koji ima – 39 godina. Ova razvedena baka srela je svog sadašnjeg supruga Simona (39) na jednom glazbenom događanju na kojem su shvatili da dijele istu strast prema akustičnoj glazbi. Oboje se slažu da je to ‘bila ljubav na prvi pogled’. U vrijeme kada su se sreli, Simon je bio 30-godišnjak koji još nikada u životu nije poljubio djevojku i još je živio s roditeljima u Birminghamu. Simon priznaje: ‘Jesam, volio sam razne cure. Ali nikad nisam imao uspjeha’.

Edna (78) i Simon (39) imaju odličan seks!

To sve sve promijenio kada je sreo Ednu, koja je tada bila vrlo blizu svojih 70. Iskrali su se s koncerta kako bi se poljubili i otada su nerazdvojni. Par je postao poznat široj javnosti nakon što je na britanskoj televiziji bio prikazan dokumentarac u produkciji Chanel 5. Sva Ednina djeca su starija od Simona. ‘Ne mogu zamisliti život bez Simona, on je prva stvar koju ujutro vidim, i zadnja koju vidim prije nego zaklopim oči’, priča Edna. ‘Razlika u godinama nimalo ne utječe na naš seksualni život. Radimo to kao zečevi’, šali se Simon i dodaje: ‘I u seksu morate imati smisao za humor, to je ionako presmiješna stvar’.

No, činjenica je da iako imaju bogat seksualni život, oni nikada neće imati zajedničko dijete. Edna se bojala da bi ih to moglo razdvojiti: ‘I rekla sam mu da bi mu bilo bolje da me ostavi, baš zbog toga. Ali nije. I hvala Bogu da nije’. Edna priznaje da se ne može kretati bez pomoći naprave za hodanje, i je taj manjak mobilnosti sve više frustrira. Simon pak tvrdi da uopće ne primjećuje taj nedostatak, i da ne osjeća veliku razliku u godinama, kao niti da je imao zabrinut što ga vjerojatno čekaju desetljeća života koja će morati provesti bez svoje životne ljubavi. ‘Ja patim od jednog tjelesnog poremećaja, što znači da moje tijelo stari brže nego kod mojih vršnjaka. tako da ću vjerojatno i živjeti kraće. Jednostavno, voljet ćemo se dok traje…’, objašnjava Simon. Iako je njihova zajednica možda neuobičajena, ipak nije jedinstvena.

Joan (68) ima nove grudi i mladog Philla (29)

U dokumentarcu koji je prikazao Chanel 5 predstavio se još jedan par: penzionerka Joan Lloyd (68), u vezi je s Philom Absolom (29). Ova sretna veza traje već 18 mjeseci. Par se upoznao preko Facebooka, i sada žive u mjestu Abergele u sjevernom Walesu. Prije Phila, Joan je bila u braku s tadašnjim mužem Davidom punih 50 godina. Iz tog braka ona ima četvero djece. No, prije četiri godine je David umro od raka. Na samrtnoj postelji mu je obećala da će punim plućima nastaviti živjeti i bez njega, i da se neće pretvoriti u ucviljenu udovicu.

‘Kada je umirao, rekao mije da si napravim nove grudi i da si nabavim mladog momka. rekao je: gledat ću te odozgo i smijati se, i bit će mi drago zbog tebe’. Morala sam svoje obećanje zapisati pred njim na komad papira, i potpisati ga’. I Joan je krenula u ispunjavanje onog na što se zavjetovala svom umirućem suprugu: nakon što je povećala svoje grudi, otisnula se na internet u potragu za mladim dečkom. ‘Dobro se slažem s mladim ljudima, i zato sam i htjela mladog dečka. Bilo mi je najvažnije da nađem nekog tko me može nasmijavati i pored koga se neću osjećati kao starica. Na Facebooku sam dobila preko 700 poruka od raznih mladića, svih profila. ali, niti jedan nije odgovarao onome što sam zamislila”, priča Joan. I tada se napokon javio Phil.

Kako pronaći mladog dečka?

Joan (68) je prije Philla (29) ugradila silikone (foto: Channel 5)

‘Kontaktirao sam ju nakon što sam vidio sliku, odmah me privukla. tako je sve počelo.’ Joan je bila presretna: ‘Koljena su mi klecala od uzbuđenja. odmah sam sama sebi rekla: ovaj će biti moj’. I sada jedna i drugi svjedoče kako ne skidaju ruke jedan s drugog: ‘Stalno se mazimo i ljubimo. Da, uživam u seksu s njim i on se baš trudi da ispuni sve moje želje’. I Joan se trudi ostati što duže u formi zbog njega, vježba svakodnevno, i maže se kremama za samotamnjenje jer vjeruje da joj osunčani ten daje mlađi izgled. A voli se i odijevati u seksi odjeću: ‘Sviđa mi se to. Mnogi mi govore da sam prestara za takvu odjeću, ali ja se osjećam dobro baš u tom’. Ipak, priznaje da se možda toliko trudi i zbog straha da će ju Phil jednog dana napustiti zbog neke mlađe žene, naročito kada se odluči osnovati obitelj. No, on odmahuje: ‘Danas podizanje jednog djeteta košta pola milijuna funti. Zamisli što sve možemo s tim novcem!’

‘Čak me i njegova majka ohrabrila u nastojanjima da održim našu vezu. Nakon što smo joj rekli da smo zajedno, bila je sretna iako je njen sin završio sa ženom koja je dvostruko starija, sa mnom’, smije se Joan. Phil je ipak dodao kako je njegova majka sretna što je pronašao ženu s kojom će živjeti, jer je njemu potrebna konstantni nadzor: on, naime, boluje od epilepsije. ‘Prijašnje veze s djevojkama mojih godina su bile isrpljujuće emocionalno, uvijek bi mi govorile da ih ne smeta što sam epileptičar i da se mogu nositi s mojom bolešću, no pokazalo se da ne mogu. Ako bi dobio napad, paničarile su. I da nisam sreo Joan, ostao bi samac do kraja života’.

Marylin (53) i William (24) – ljubav na prvi pogled

No, treći par koji se predstavio u dokumentarcu nije naišao na razumijevnje okoline. Razlika u godinama u njihovoj vezi bila je prevelika da bi je njihovi rođaci i prijatelji prihvatili. Marilyn (53) iz zapadnog Sussexa, srela je svog supruga Williama Buttigiega (24) zu dobi kada je imao tek 16 godina. Njegovi roditelji bili su obiteljski prijatelji s njenom familijom. U to vrijeme Marylin je bila 45-godišnja majka i kao i u prethodnim slučajevima, ljubav je planula na prvi pogled. William priča: ‘Odmah mi se svidjela, no tada sam imao samo 16 godina a ona 45, i mislio sam da mi se ta ljubav nikada neće ostvariti’. No, jednog dana ipak se dogodio taj fatalni poljubac, i otad su zajedno. Marylin kaže da ne žali zbog osluke da bude s Williamom iako je svojim postupkom zgrozila i prijatelje i svoju obitelj.

Zašto mladi dečki vole starije žene?

Marylin (53) i William (24) tvrde da je bio dovoljan pogled (foto: Channel 5)

Njena logika je slijedeća: ‘Mladići se u toj dobi smatraju punoljetnima. Ako muškarci mogu stalno napušatati svoje žene zbog djevojaka te dobi, zašto i žene to ne bi mogle?’. Dodaje kako je William već u toj dobi djelovao starije i zrelije od svojih vršnjaka, a onda je dodatno morao odrasti preko noći jer su ga vršnjaci zlostavljali zbog veze sa starijom ženom. Jednom je čak zbog toga dobio i batine. ‘Svi prijatelji su mi okrenuli leđa, nisu se više htjeli družiti sa mnom. Činilo se da nas je društvo potpuno odbacilo. kao da imamo zaraznu bolest koju možemo prenijeti na one koji se druže s nama’. Voljeli bi da ljudi pokažu malo više razumijevanja i prihvate njihovu ljubav. ‘Mi smo normalni ljudi. samo smo se zaljubili – iako je između nas velika razlika u godinama’, poručuje Marilyn.

/Jutarnji.hr, Channel 5/

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.