Prati nas

Vijesti

Blok Umirovljenici zajedno za Kolindu

Predsjednik Bloka Milivoj Špika tvrdi kako Hrvatskoj treba predsjednik vjernik katolik te da je Kolinda Grabar Kitarović ta koja će lupiti šakom o stol i prozvati neodgovornu vladu, prisiliti je na ostavku i građanima skratiti muke.

Objavljeno

|

Hoće li Kolinda pobijediti?
foto: kolinda.hr

Predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović danas je svojim potpisom potporu za kandidaturu na predsjedničkim izborima dao predsjednik Bloka Umirovljenici zajedno Milivoj Špika, rekavši kako njegova stranka daje bezrezervnu potporu kandidatkinji domoljubne koalicije jer je dosad pokazala veliko čovjekoljublje, domoljublje i socijalnu osjetljivost, prenosi Hina.

‘Nama treba predsjednik odnosno predsjednica koja će lupiti šakom o stol i prozvati neodgovornu vladu, prisiliti je na ostavku i građanima skratiti muke da se prijevremeni izbori održe što prije’, izjavio je Špika kojemu se na štandu za prikupljanje potpisa na središnjem zagrebačkom trgu pridružila i Kolinda Grabar Kitarović.

Špika je rekao kako se ne može dopustiti da predsjednik Ivo Josipović dobije još jedan mandat jer je četiri i pol godine gledao kako propada standard hrvatskih građana, ali i da je došlo vrijeme da Hrvatska kao katolička zemlja dobije predsjednika vjernika, Hrvata i osobu s iskazanim domoljubljem i čovjekoljubljem. Dodao je kako je milijun i dvjesto tisuća umirovljenika ‘vojska bez koje nitko neće dobiti predsjedničke izbore’ te ih je pozvao da svoj glas daju HDZ-ovoj kandidatkinji.

Istovremeno je većina umirovljeničkih stranaka stala uz aktualnog predsjednika i SDP-ovog kandidata Ivu Josipovića. Među njima su Stranka umirovljenika, Hrvatska stranka umirovljenika, Umirovljenička demokratska unija, Savez hrvatskih umirovljenika i seniora, Istarska stranka umirovljenika, Akcija slavonsko baranjskih umirovljenika i Akcija hrvatskih umirovljenika.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.