Prati nas

Show

Opet slobodan: Rastao se Clint Eastwood (83)

Clint Eastwood kojemu su 83 godine, razveo se od 35 godina mlađe supruge Dine i to nakon 18 zajedničkih godina. I Eastwood se tako priključio trendu razvoda u zrelijim godinama.

Objavljeno

|

Zašto se Clint Eastwood razveo?
Clint Eastwood i Dina Ruiz Eastwood, 2008. (foto: BigStock)

Jedan od najpoznatijih glumaca i redatelja današnjice, Clint Eastwood (83), razveo se od svoje supruge, 35 godina mlađe Dine Marie Eastwood i to nakon 18 godina braka. Brakorazvodna parnica je završena i par će se u miru razići, nakon što podijele imovinu. Clint se tako priključio sve većem broju onih koji su odlučili u zrelim godinama krenuti ispočetka. O trendu razvoda u zrelijim godinama već smo pisali na našem portalu.

Par ima jednu zajedničku kći, Morgan, koja je upravo napunila 18 godina. Eastwood, koji je bio dvaput oženjen, ima ukupno pet kćeri i dva sina s pet različitih žena: Kimber (rođenu 1964.), s Roxanne Tunis; Kylea (rođenog 1968.) i Alison (rođenu 1972.), s bivšom ženom Maggie Johnson; Scotta (rođenog 1986.) i Kathryn (rođenu 1988.), sa stjuardesom Jacelyn Reeves; Francescu Ruth (rođenu 1993.), s Frances Fisher, svojom kolegicom iz Nepomirljivih; i Morgan (1996.), sa sadašnjom suprugom Dinom Ruiz.

Oskarom nagrađeni glumac zahtjev za razvod braka podnio je još 2013. zbog, kako je naveo, nepomirljivih razlika. Inače, Dina i Clint su se upoznali 1996. kad je ona kao novinarka dobila zadatak intervjuirati poznatog glumca.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.