Prati nas

Vijesti

Očitanje brojila HEP-u možete predati preko interneta

Na HEP-ovim stranicama možete provjeriti stanje duga ili preplate te napraviti novi informativni obračun koji će uzeti u obzir sadašnju potrošnju i dosadašnje uplate.

Objavljeno

|

Gdje predati stanje brojila? Gdje predati očitanje struje?
foto: BigStock

Malo tko zna da očitanje brojila Hrvatskoj elektroprivredi možete predati i putem interneta. I ne samo to, već na HEP-ovim stranicama možete provjeriti stanje duga ili preplate te napraviti novi informativni obračun koji će uzeti u obzir sadašnju potrošnju i dosadašnje uplate.  Za korištenje HEP-ove usluge „Moj račun“ morate se jednokratno registrirati.

1.       Kliknite na ovaj link i spremite ga u svoje omiljene linkove

2.       Ako niste registrirani, odaberite „registracija“

3.       Upišite potrebne podatke. Šifru kupca potražite na papirnatom računu za struju, a broj brojila možete pronaći na samom brojilu.

4.       Odaberite distribucijsko područje (elektru)

5.       Kliknite „registriraj“ i pratite upute

Funkcionalnost sustava vez registracije možete isprobati klikom na gornji link te odabirom opcije “demo korisnik”.

 

Nakon aktiviranja, automatski ste kao korisnik prijavljeni u aplikaciju, a za svako buduće korištenje dovoljno je samo prijaviti se i to upisivanjem e-mail adrese i lozinke koju ste odabrali prigodom aktiviranja korisnika.

Koja je najjeftinija struja

Sučelje aplikacije “Moj račun”

 

Web aplikacija za kupce HEP Operatora distribucijskog sustava (HEP ODS) korisniku omogućuje izradu informativnog (probnog) obračuna temeljem očitanja i stanja na računu, pregled informacije o tarifnom modelu, stanja računa (popis svih računa i uplata), zadnjeg izdanog računa, uplatnice za odabrani račun, očitanja, očekivanog datuma idućeg redovnog očitanja, potrošnje u prošlim razdobljima. Također je omogućeno proslijeđivanje osobnog identifikacijskog broja (OIB) i novih očitanja.

 

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.