Prati nas

Vijesti

HTV želi rasplamsati spolni život umirovljenika

U emisiji bi se, stoji u natječaju, trebao na moderan, informativan, provokativan i senzualan način kod gledatelja poticati radost življenja i ljubavi.

Objavljeno

|

Seks sa starijim ženama. Seks sa starijim muškaricma.
foto: BigStock

Hrvatska televizija je raspisala javni natječaj kojim do 25 . svibnja od neovisnih produkcija želi pribaviti emisiju erotskog sadržaja. U emisiji bi se, stoji u natječaju, trebao na moderan, informativan, provokativan i senzualan način kod gledatelja poticati radost življenja i ljubavi. Ograničenja nema, osim što se ne smije odvijati u klasičnom studiju. Serijal bi trebao sadržavati 20 polusatnih epizoda koje će se prikazivati na 3. programu iza 23 sata.

Možda je najzanimljivija izjava glavnog urednika 3. programa HTV-a Dejana Šoše. Kako prenosi 24 sata, Šoša očekuje neočekivano. „Nadamo se senzualnoj, strastvenoj emisiji u kojoj voditelji i gosti zavode jedni druge. Cilj je izjednačiti se sa Švedskom gdje je 98 posto umirovljenika seksualno aktivno“, zaključio je ovaj urednik.

Ne treba zaboraviti da HRT ima za zadaću voditi računa o javnom interesu. Zadovoljstvo i sreća nacije, složit ćemo se, jedan su segment toga interesa pa se nadamo da ćemo uz informativni, religijski i program iz kulture uskoro imati i javne televizijske sadržaje zbog kojih će i umirovljenici navući osmijeh na lice.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.