Prati nas

Promo

Jessica Alba predstavila Braun Silk-épil 9

Zahvaljujući 40% široj glavi novi Braun Silk-épil 9 pokriva veću površinu i uklanja više dlačica jednim potezom, pružajući bržu epilaciju. Braunova najinovativnija tehnologija pinceta MicroGrip precizno uklanja i najkraće dlačice duljine do pola milimetra koje vosak ne može uhvatiti pri čemu se postiže glatkoća kože koja traje i do četiri tjedna.

Objavljeno

|

foto: PR

Oslobodite se svega što vas u životu koči poruka je modela Jessice Albe jer kada se osjećate dobro u svojoj koži, sve je moguće. Jessica Alba i Braun predstavljaju epilatore najnovije generacije Braun Silk-épil 9 koji su od nedavno dostupni i na hrvatskom tržištu putem trgovina Elipso, Emmezeta i Ekupi. Nježna i svilenkasta koža je najbolja podloga za svaki dan. Pomaže nam da izrazimo vlastiti stil i daje nam slobodu da odjenemo što želimo i kada to želimo.

Zahvaljujući 40% široj glavi novi Braun Silk-épil 9 pokriva veću površinu i uklanja više dlačica jednim potezom, pružajući bržu epilaciju. Braunova najinovativnija tehnologija pinceta MicroGrip precizno uklanja i najkraće dlačice duljine do pola milimetra koje vosak ne može uhvatiti pri čemu se postiže glatkoća kože koja traje i do četiri tjedna. Ovaj je epilator bežičan i vodootporan, pa se može koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolno iskustvo epiliranja pri redovitoj uporabi. Braun epilatori proizvode pulsirajuće aktivne vibracije za iznimno nježnu depilaciju. Pokretna glava se prilagođava obrisima tijela donoseći više ugodnosti i maksimalnu temeljitos a smartlight svjetlo otkriva i najtanje dlačice kako bi epilacija bila što ugodnija.

Nova linija Braun Silk-épil 9 dolazi s nekoliko različitih vrsta dodataka među kojima su epilatori za lice, četkice za čišćenje lica, četkice za eksfolijaciju, trimer, torbica i četkica za čišćenje lica. Uz Braun Silk-épil 9 epilatore osjećaj slobode i samopouzdanja će omogućiti nezaboravno ljeto uz kožu filmske zvijezde.  

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.