Prati nas

Vijesti

Uhićene napadačice na Zagrebačkog Casanovu (82)

Djevojke, koje su navodno u razbojnički pohod krenule našminkane i u štiklama, završile su u pritvoru.

Objavljeno

|

Prostitucija u Zagrebu
foto: BigStock

Dvije naoružane djevojke, koje su prije par dana opljačkale 82-godišnjeg umirovljenog zagrebačkog odvjetnika nakon što ih je pustio u stan u Ilici, o čemu smo već pisali, zagrebačka policija prijavila je za razbojstvo, a jednu od njih tereti i za teško ozljeđivanje.

Kako javlja Hina, na meti djevojaka u dobi od 23 i 22 godine po neslužbenim informacijama našao se zagrebački odvjetnik Željko Martić, kojem je mlađa djevojka u naguravanju slomila ruku. Policija sumnja da su djevojke, nakon što ih je odvjetnik u ponedjeljak u večernjim satima pustio u stan, počinile razbojstvo uz prijetnju nožem i vatrenim oružjem, pri čemu su ukrale dokumente, mobitel i oko 1.400 kuna.

Djevojke, koje su navodno u razbojnički pohod krenule našminkane i u štiklama, završile su u pritvoru.

Po pisanju medija, koji odvjetnika spominju pod nazivom “Zagrebački Casanova”, vjerojatno je djevojke pustio u stan jer ih je poznavao. Mediji pišu da se odvjetnik prije deset godina pohvalio da je spavao s 2.300 žena.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.