Prati nas

Vijesti

Sretan 90. rođendan: Milanović razveselio baku Josipu

Pozivnicu je Milanović dobio pisanim putem, obzirom da je Josipa velika obožavateljica hrvatskog premijera. Poželjela je veću mirovinu, no to je želja koju joj premijer ne može ispuniti. Umjesto toga, dobila je kratki filmić sa slavnim gostom.

Objavljeno

|

foto: Zoran Milanovic @ Facebook

Premijer Zoran Milanović je u subotu bio gost na rođendanskom slavlju Josipe Turk (90) iz Rijeke. Pozivnicu je Milanović dobio pisanim putem, obzirom da je Josipa velika obožavateljica hrvatskog premijera.

“Toliko sam se obradovala da ne mogu vjerovati sama sebi da sam toliko bila iznenađena. Čovjek je stvarno na svome mjestu, zbilja dobar i jednostavan, kao običan čovjek priča. Zbilja dobar čovjek”, rekla je umirovljenica Josipa.

“Prije nekoliko mjeseci poslao sam pismo građanima na koje sam dobio mnogo odgovora, ideja, pohvala, ali i kritika, vjerujem prema zaslugama. Poziv na 90. rođendan gospođe Josipe nisam mogao odbiti i ovim putem joj se još jednom zahvaljujem na gostoprimstvu i odličnom društvu”, objavio je Milanović na svom Facebook profilu.

Ipak, Milanović nije mogao ispuniti rođendansku želju baki Josipi, obzirom da je ona poželjela veću mirovinu. Ipak, kako su ga na slavlju pratile kamere, Josipa je bar dobila video kojega je Milanović objavio na društvenim mrežama. Pogledajte ga ovdje.

 

Sretan rođendan JosipaPrije nekoliko mjeseci poslao sam pismo građanima na koje sam dobio mnogo odgovora, ideja, pohvala, ali i kritika, vjerujem prema zaslugama. Poziv na 90. rođendan gospođe Josipe nisam mogao odbiti i ovim putem joj se još jednom zahvaljujem na gostoprimstvu i odličnom društvu.

Posted by Zoran Milanović on 26. srpanj 2015

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.