Prati nas

Promo

Počinje Advent na Zrinjevcu

Miris kuhanoga vina i posebnih adventskih slastica i ovog su prosinca jedan od glavnih razloga za posjetu najljepšem zagrebačkom parku, dok će klince i klinceze oduševljavati posjeti Djeda Božićnjaka, kao i programi na posebnoj dječjoj pozornici.

Objavljeno

|

Advent na Zrinjevcu
foto: Julien Duval

U subotu (28. studenoga u 19:30)  će se, uz preko dvije tisuće posjetitelja, otvoriti najveći božićni sajam u Zagrebu – Advent na Zrinjevcu. Središnji dio večeri bit će svečanost paljenja božićnih lampica, što će službeno označiti i početak zagrebačke božićne bajke. Publiku će na Zrinjevcu tijekom večeri grijati nastupi bendova Željka At Ease te Iva Smojver Trio.

Tako će zrinjevački paviljon svakodnevno biti pozornicom za koncerte popularnih pop i rock bendova te druga zabavna događanja. Miris kuhanoga vina i posebnih adventskih slastica i ovog su prosinca jedan od glavnih razloga za posjetu najljepšem zagrebačkom parku, dok će klince i klinceze oduševljavati posjeti Djeda Božićnjaka, kao i programi na posebnoj dječjoj pozornici.

Rukotvorine i prigodni ručno izrađeni blagdanski pokloni na Zrinjevcu će se prodavati u preko 20 kućica, a ugostiteljska ponuda adventskih poslastica bit će zastupljena u čak 17 kućica.

Advent na Zrinjevcu ostaje otvoren do 10. siječnja 2016., a svakoga će dana nuditi zanimljive kulturne, zabavne i umjetničke programe za sve generacije. Radno vrijeme je od 12 do 23 sata radnim danom, a vikendima od 10 do 23 sata. Kao i prošlih godina, očekuje se da će ova prava zagrebačka adventska bajka privući preko milijun posjetitelja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.