Prati nas

Promo

U subotu se otvara Ledeni park na Tomislavcu

Djeca do 6 godina kližu besplatno, a posebne popuste ostvarivat će branitelji, studenti i umirovljenici. Prigodnim programom u kojemu će nastupiti Mia i Lana Negovetić, Ivana Husar Mlinac, polaznici glazbene škole Husar&Tomčić, zbor Izvor, a glazbene nastupe pratit će klizači iz zagrebačkog klizačkog kluba Pahuljice.

Objavljeno

|

Klizališta u Zagrebu
foto: Julien Duval

Najveće klizalište u ovom dijelu Europe i najpopularnija zagrebačka zimska atrakcija – Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu –svečano se otvara ovu subotu, 28. studenoga, u 18 sati. Ledeni park, u organizaciji Turističke zajednice Grada Zagreba, bit će otvoren prigodnim programom u kojemu će nastupiti Mia i Lana Negovetić, Ivana Husar Mlinac, polaznici glazbene škole Husar&Tomčić, zbor Izvor, a glazbene nastupe pratit će klizači iz zagrebačkog klizačkog kluba Pahuljice. Program otvorenja vodit će Vlatka Pokos i Mario Kovač.

Ledeni park donosi još zanimljiviju gastronomsku ponudu koja okuplja dvadesetak najboljih zagrebačkih ugostitelja i restorana. Tradicionalni štrukli, mirisni kolači izrađeni prema bakinim receptima te slasni zagrebački mesni zalogaji bit će dijelom svakodnevne ponude. Ove godine, klizačke avanture moći će se pratiti i s atraktivnog Ledenog vidikovca uz šampanjac, punč i kuhano vino.

Radno vrijeme: 10-23

Cijena za 60 minuta klizanja: 15 kuna od 10 do 16 sati, 20 kuna od 16 do 22 sata

Najam klizaljki: 10 kuna

Djeca do 6 godina kližu besplatno, a posebne popuste ostvarivat će branitelji, studenti i umirovljenici.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.