Prati nas

Mozaik

U 2015. najviše se tražio „seks sa starijim ženama“

Zavirili smo u statistike i izvukli pet najtraženijih pojmova koje su naši posjetitelji guglali, a za koje ih je Google preusmjerio na našu adresu. Kao i uvijek, jedan je pojam na prvom mjestu.

Objavljeno

|

Kako naći starije žene za seks?
foto: BigStock

Kraj godine vrijeme je u kojem se zbrajaju rezultati. Mi smo zavirili u statistike i izvukli pet najtraženijih pojmova koje su naši posjetitelji guglali, a za koje ih je Google preusmjerio na našu adresu. Kao i uvijek, seks je na prvom mjestu.

 

1. “Starke” da, ali ne na nogama

Seks sa starijim ženama“, “mladi dečki i starije žene”, “seks s bakicama”, “seks s udanim ženama”, “starije žene za mlade momke” – pojmovi su koje su naši posjetitelji tražili na tražilicama, a zbog kojih su završavali na našim stranicama. Uz to se često pitalo “kako zavesti stariju ženu“, “kako udvarati bakama” i “gdje pronaći slobodne starije žene za ljubav”. “Starke da, ali samo na nogama”, sramotna je izjava Gorana iz netom završenog Big Brothera. No, čini se da je debelo podcijenio gospođe u najboljim godinama. Začudo, gotovo da i nismo zabilježili pristupanje preko upita o tome kako mlade djevojke mogu zavesti starije muškarce.

Kako zaraditi novac?

foto: BigStock

 

2. Slatkiši

Na drugom mjesto ove ljestvice su kolači. Tražilice su nam slale čitatelje koji su pitali “kako speći crnca bez jaja, “kako skuhati kotonjadu” ili “kako zamijesiti orehnjaču.

Kolači bez jaja, recepti

foto: Kuzinavanje.com

 

3. Afrička šljiva – pada li?

Afrička šljiva, naširoko reklamirano sredstvo protiv impotencije, zanimala je mnoge, kao i njene nuspojave te djelotvornost. “Pomaže li afrička šljiva?” Pitanje je to koje su Google postavljali zabrinuti čitatelji, a vjerujemo i poneka čitateljica. Iako neki tvrde da „labavi može da zabavi“, mnogi se, čini se, ne slažu s time.

Može li se seksati bez erekcije?

foto: BigStock

 

4. Namještanje atlasa – nikako!

“Namještanje atlasa”, popularni tretman iz arsenala raznih alternativnih „stručnjaka“, naveliko se guglao tijekom protekle godine. Da skratimo raspravu: ne pomaže, a može i odmoći. Potvrdili stručnjaci.

Gdje namjestiti atlas?

foto: BigStock

 

5. Dužni k’o Grčka

Otpis dugova. Nažalost, ovaj pojam preko kojega su na našu stranicu stigli brojni posjetitelji svjedoči o općem siromaštvu hrvatskih građana. Usprkos velikom interesu za otpis, mnogi nisu imali volje ni snage snalaziti se u birokratskoj proceduri pa su danas još više dužni.

Kako se boriti protiv siromaštva?

foto: bigStock

 

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.