Prati nas

Mozaik

Stogodišnjakinju izbacuju iz stana – jer je previše bučna

Gospođa je na sudu pokazala da ima doista vrckav karakter pa je pred sucem zaplesala i pri tome se neobuzdano smijala. ‘Pa to je presmiješno! Ja nemam toliko novca!’, komentirala je razrezanu kaznu.

Objavljeno

|

foto: stock.xchng

Jedna stogodišnjakinja izbačena je iz svojeg stana u petak, nakon što se njezin stanodavac požalio da se gospođa preglasno svađa sa svojom kćeri, javlja Daily MailEvelyn Heller sada ima dva tjedna da se iseli iz stana u Palm Desertu u Kaliforniji.

Evelyn je također optužena da je stan držala u ‘vrlo jadnom stanju’, a da se radi o doista živopisnoj starijoj gospođu, imao se prilike uvjeriti i sud s obzirom na predstavu koju je izvela tijekom saslušanja. Naime, prije svjedočenja, nakon što se  zaklela da će govoriti istinu, otplesala je kratki hula ples, neobuzdano se smijući. Nakon toga je rekla kako ima unuke, ali da im ne želi biti na teret, te da oni u svojem domu za nju nemaju mjesta.

Stogodišnjakinji je nakon toga određena kazna od 616 dolara i još 800 dolara sudskih troškova. Nakon saslušane kazne rekla je: “Što? Pa to je presmiješno! Ja nemam toliko novca!” Stanodavac nije imao nimalo milosti prema starijoj gospođi rekavši kako je znao izbacivati i ljude i iz samrtne postelje, no da je njegov posao jednostavno takav i da tu nema mjesta osjećajima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.