Prati nas

Ljubav

Faca, a ne štraca: Alan (56) u samo par dana zaveo četu žena

Kao da sam dobio na genetičkom lotu. Ne mogu me se zasititi, priča britanski Casanova. Pohvalio se novinarima kako je u samo nekoliko dana kroz njegov krevet prodefiliralo čak 26 ljepotica.

Objavljeno

|

kako osvojiti mladu djevojku?
foto: Sunday sports

Nezaposleni britanski električar Alan Ashcroft (56) pohvalio se novinarima kako je u samo nekoliko dana kroz njegov krevet prodefiliralo čak 26 ljepotica.

Kako je ispričao za Sunday Sports, tajna njegovog uspjeha  leži u velikoj sličnosti s Claudijem Ranierijem, menadžerom novog engleskog prvaka Leicester Cityja.

Sreća mu se osmijehnula kad je Leicester osvojio Premier ligu. Čim se negdje pojavi, žene ga opsjedaju. „Kao da sam dobio na genetičkom lotu. Ne mogu me se zasititi“, priča britanski Casanova.

„Ne predstavljam im se kao Ranieri i ne lažem. Jednostavno, one to pretpostavljaju, a ja ih ne ispravljam“, zaključuje Alan koji priznaje da je počeo i imitirati talijanski naglasak s kojim njegov dvojnik govori.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.