Prati nas

Vijesti

Špika pohvalio Karamarkova i HDZ-ova muda

BUZ se prvi ukrcao na brod Domoljubne koalicije i ostat će na njemu do kraja, čak i ako bi se ostavrila želja onih da taj brod bude podmornica, kaže Špika, uvjeren da su HDZ, Karamarko i Brkić dovoljno odlučni i snažni da neće posustati.

Objavljeno

|

Što radi stranka umirovljenika?
screenshot: HTV

U jeku afere „Konzultantica“ i najvećih napetosti među vladajućima, HDZ je održao Opći sabor na kojem se birao stranački vrh i zamjenik šefa stranke Tomislava Karamarka. Jedan od gostiju-govornika bio je i Milivoj Špika, čelnik Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) koji je dio Domoljubne koalicije.

„Uz Tomislava Karamarka imate vodstvo, bit ću malo vulgaran, s mudima. Koji će znati udariti šakom o stol i znati povesti hrvatski narod u bolje sutra“, rekao je Špika pa je još jednom prisegnuo na vjernost Domoljubnoj koaliciji.

„BUZ se prvi ukrcao na brod Domoljubne koalicije i ostat će na njemu do kraja, čak i ako bi se ostavrila želja onih da taj brod bude podmornica“, kaže Špika, uvjeren da su HDZ, Karamarko i Milijan Brkić, kandidat za zamjenika predsjednika, dovoljno odlučni i snažni da neće posustati. „Bit ćemo na strani dobra, a dobro uvijek mora pobijediti“, zaključio je Špika.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.