Prati nas

Mozaik

10 stvari zbog kojih ste privlačni, bez obzira na izgled

Lijep tanak nos, prćasta stražnjica i raskošne grudi nemaju veze s tim koliko ste privlačni. Isto kao što muškarac bez hipertrofiranih prsnih mišića i guste crne kose može biti privačniji od tipičnog Apolona iz teretane.

Objavljeno

|

Operna diva Maria Callas, usprkos "grčkom" nosu, slomila je mnoga srca

Lijep tanak nos, prćasta stražnjica i raskošne grudi nemaju veze s tim koliko ste privlačni. Isto kao što muškarac bez hipertrofiranih prsnih mišića i guste crne kose može biti privačniji od tipičnog Apolona iz teretane. Tajna privlačnosti je u ovih deset osobina koje je pobrojao portal Brightside.me.

1. Senzualnost

Mnogi misle da su privlačni ako izgledom odgovaraju trenutnom društvenom poimanju lijepog. Zapravo, riječ je o velikoj pogrešci. Biti seksi ili privlačan nema ništa s izgledom. Riječ je o samokontroli, karizmi i samopouzdanju.

2. Svrhovitost

Osoba koja se bori za svoje ciljeve i pri tome promišlja akcije, dokazuje da je sve moguće. A to ne može biti neprivlačno.

3. Smisao za humor

To je jedna od dobrih osobina koju je najlakše zamijetiti. Dobar smisao za humor je osobina zanimljivih osoba i ključ za uspješnu komunikaciju. To je poput Kupidove strijele koje vas može pogoditi ravno u srce.

4. Gracioznost

Bez obzira koliko savršeno izgledali, nedostatak gracioznosti može narušiti sliku. Ako se gibate glatko i nježno dok plešete ili imate atraktivan hod, fascinantan govor tijela, to će vas učiniti nevjerojatno privlačnom ili privlačnim.

5. Samopouzdanje

Tihi glas, obješena ramena ili nedostatak mišljenja su znaci nezanimljive osobe.

6. Odlučnost

Neodlučnost nije atraktivna i ne vodi u zdrav odnos. Osoba bi trebala biti odlučna u svemu, od toga što kupuje u trgovini do odabira zemlje u kojoj živi.

7. Intelekt

Ova točka nema veze s tim koliko ste dobri na nekom akademskom polju. Riječ je o mogućnosti da pokažete dobro rasuđivanje. Osoba koja razumije svakoga, bez dvoumljenja, privlači i fascinira.

8. Detalji

Čak i najsitniji detalji u vašoj pojavi mogu biti toliko privlačni da će vas ljudi zauvijek pamtiti zbog njih. Pazite na detalje.

9. Mogućnost da budete zanimljiv sugovornik

Nije riječ samo o širokom pogledu na svijet i izricanju vlastitog mišljenja. Riječ je i o slušanju. Razgovor mora biti balansiran i ne treba pričati samo o sebi.

10. Originalnost

U svijetu kopija, originalnost vrijedi više od zlata. Svatko je poseban, ali nije svatko izašao iz vlastite ljušture. Neki pak smatraju da su njihove posebnosti zapravo nesavršenosti i mane. Ali zapravo, sve te male stvari, koje možda i ne volite na sebi, čine vas osobom. Budite posebni i jedinstveni.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.