Prati nas

Ljubav

Almeda (71) i Gary (18) ludo su se zaljubili na sprovodu njezina sina

Može li uspjeti veza 70-godišnjakinje i 18-godišnjaka? Sudeći prema ovom sretnom paru, itekako može. Almeda i Gary kažu kako su godine samo broj i ne zanima ih što drugi misle o njihovom braku punom strasti.

Objavljeno

|

Kako zavesti stariju ženu?
Gary i Almeda (foto: Gary hardwick@Facebook)

Posljednje što je Almeda Errell (71), umirovljenica iz Tennesseeja, očekivala dok se po posljednji put opraštala od svojeg preminulog sina, jest da će upravo na njegovom sprovodu naći novu ljubav. Njezin odabranik je 18-godišnji Gary Hardwick, a par se odlučio i vjenčati i to nakon samo tri tjedna strastvene veze. Almeda i Gary sada žive u kući zajedno s jednim od njezinih unuka koji je tri godine stariji od Garyja, javlja Daily Mail.

‘Nisam tražila mlađeg muškarca, no Gary se jednostavno dogodio. Odmah sam znala da je onaj pravi’, kaže Almeda. Ovaj tračak sreće upravo je ono što je Almeda trebala nakon što je ostala bez muža, a nedugo zatim i bez najstarijeg sina Roberta (45) koji je preminuo nakon teške bolesti.

‘S mužem Donaldom bila sam u braku 45 godina pa sam nakon njegove smrti bila jako usamljena. Plakala bih na poslu i kolege bi me pitali što nije u redu. Duboko u sebi čeznula sam za srodnom dušom’, iskrena je Almeda. Još jedan gubitak s kojim se morala nositi je smrt sina čiji su zdravstveni problemi počeli nakon jedne prometne nesreće. Kad je umro, Almeda je bila skrhana.

S druge strane, Gary koji je otprije osjećao privlačnost prema starijim ženama, upravo se spremao napustiti vezu s izvjesnom 77-godišnjakinjom jer se počeo osjećati sputanim. ‘Uvijek smo se svađali. Postao sam depresivan i želio sam van iz te veze’, kaže Gary. Tada ga je tetka Lisa pozvala na sprovod svojega muža, a Almedinog sina, Roberta.

Kako naći seks sa starijim ženama?

Gary i Almeda (foto: Gary hardwick@Facebook)

‘Čim sam ugledala Garyja pomislila sam: ‘To je onaj pravi!’ Stajao je na drugoj strane crkve i onako nasmiješen činio mi se kao jedina zraka sunca u sveopćem crnilu oko mene. Na izlazu mi je izrazio saučešće. To je bio vrlo kratki susret, ali bio je dovoljan’, kazuje Almeda. Sljedećih nekoliko mjeseci nije mogla prestati misliti na Garyja, no tada još nije znala da su osjećaju uzajamni. Čim je prekinuo svoju vezu s bivšom djevojkom, potražio je Almedu.

‘I ja sam istoga trenutka osjetio privlačnost. Imala je najdivnije, svjetlucave plave oči. Kad sam rekao tetki Lisi da mi se sviđa Almeda, otkrila mi je da se i ja njoj sviđam. Ubrzo je organizirala zajedničko druženje kako bismo se mogli pobliže upoznati. Nije trebalo puno vremena da zaiskri među nama dok smo sjedili jedno pored drugog’, kaže Gary o svojem prvom izlasku s Almedom.

‘Oboje smo bili prenervozni za jesti. Gary je u jednom trenutku pao sa stolice. Sate i sate smo proveli razgovarajući i ustanovili da imamo puno toga zajedničkog. Oboje volimo talijansku hranu i country glazbu’, prepričava dalje Almeda.

Kad je već postalo izvjesno da je među njima nešto više od prijateljstva, Almeda je pitala Garyja: ‘Tebi je 17, a meni 71 godina. Jesam li prestara za tebe?’ Gary joj je samo stisnuo ruku i rekao da su godine ionako samo broj. Te ju je večeri iznenadio crvenim ružama i narukvicom. Pao je i prvi poljubac.

‘Osjećala sam se kao da sam ponovno tinejdžerka’, rekla je ushićena Almeda. Nakon toga počeli su se redovito viđati uz blagoslov većine prijatelja i rodbine, pa čak i Garyjeve majke Tammy (48) i bake Carolyn koje je isto godište kao i Almeda. No ipak bilo je i onih koji nisu odobravali njihovu vezu. ‘Neki članovi obitelji rekli su da je Gary premlad za mene i da sam luda’, iskrena je Almeda.

Mladi muškarci za starije žene, seks

Gary i Almeda (foto: Gary hardwick@Facebook)

Dva tjedna nakon prvog izlaska Gray ju je zaprosio, a već šest dana nakon toga organizirali su svadbu za tek nešto više od 200 dolara. Almeda je vjenčanicu posudila od rođakinje, a vjenčanje je održano u onom istom vrtu gdje su se prvi put poljubili. Nakon vjenčanja prvi put su i spavali zajedno.

‘Bilo je prelijepo. Izvan svih mojih najluđih snova’, rekao je Gary. ‘Ona je sve što sam oduvijek želio.’ ‘Almeda je mlada u srcu. Dob za nas nije nikakav problem i o tome uopće ne razgovaramo. Samo znam da je bog odgovorio na moje molitve i poslao Almedu u moj život’, kaže Gary. ‘Kad nekoga doista voliš, potpuno je svejedno što svi drugi o tome misle’, dodaje Almeda.

Nakon svadbe Gary je preko grudi tetovirao njihova imena. Sretni par sada živi u kući zajedno s Almedinom kćeri DeAnnom (40) i unucima Aaronom (21) i Indiannom (16).

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.