Prati nas

Mozaik

Proslavila 86. rođendan i dočekala 86. praunuče

Bake i djedovi koji imaju po nekoliko unučadi ponekad teško zapamte kad koji ima rođendan. Onda možete zamisliti kako je Marie Frey koja ima 68 unuka i čak 86 praunuka. I to nije sve! Živahna gospođa uskoro će dočekati još dvoje preunučadi.

Objavljeno

|

86-godišnjakinja ima 86 praunuka
foto: Facebook

Ljudi koji imaju više unuka, česti imaju problema prisjetiti se kad koj ima rođendan. Zamislite tek kako je Marie Frey, 86-godišnjakinji iz Sjedinjenih američkih država koja ima isto toliko praunučadi – čak 86! I ne samo to! Gospođa Frey uskoro će postati posnosna prabaka još dvoje čime će se ukupan broj popeti na 88.

Marie i sama imala mnogo djece. Ona i njezin pokojni muž Gerald oduvijek su znali da će imati puno djece, ali nisu mislili da će taj broj premašiti 12. No ipak, sinova i kćeri su imali čak 15 – 10 kćeri i 5 sinova.

‘Ne razumijem se u ništa drugo nego u obitelj’, rekla je Marie novinarima koji su je posjetili za njezin 86. rođendan. Njezina su djeca također krenula njezinim stopama pa tako Marie danas ima 68 unučadi i čak 86 praunučadi. Tijekom obiteljskih okupljanja u njezinoj se kući okupi i do 150 ljudi.

 

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.