Prati nas

Vijesti

Australka rodila u 63. godini, otac ima 78!

Predsjednik australske liječničke udruge Michael Gannon na Twitteru je napisao da je ‘luda, sebična i pogrešna ženina odluka da u toj dobi postane majka i zapitao je li ‘tko unaprijed mislio što će biti kad dijete bude tinejdžer’.

Objavljeno

|

Kako biti dobra baka?
foto: BigStock

Šezdesetdvogodišnja Australka postala je najstarija rodilja u povijesti te zemlje, objavili su u srijedu lokalni mediji, a prenosi Hina. Neimenovana majka s Tasmanije rodila je djevojčicu u Melbourneu u ponedjeljak, objavila je televizija Channel Seven.

Predsjednik australske liječničke udruge Michael Gannon na Twitteru je napisao da je “luda, sebična i pogrešna” ženina odluka da u toj dobi postane majka i zapitao je li “tko unaprijed mislio što će biti kad dijete bude tinejdžer”.

Žena je rodila carskim rezom u 34. tjednu trudnoće, navodi Channel Seven i dodaje da su majka i dijete dobro. Nakon postupka implantacije doniranog embrija, buduću vremešnu majku je tijekom trudnoće podržavao njezin 78-godišnji partner, prenosi Sydney Morning Herald.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.