Prati nas

Show

Stariji macani koje bi svaka žena poželjela

Zdrava prehrana, uredan fizički i emocionalan život mogu začiniti svačije zlatne godine. Pokazuju to i ovi muškarci koji su tek u drugom poluvremenu postali macani. Oni nisu samo manekeni, oni su manekeni koji poručuju – iskoristi život najbolje što možeš, jer nikad nije kasno.

Objavljeno

|

Seksi dedeki, stariji seksi muškarci
foto: Instagram/Anthony Varecchia

Starenje nije nikoga zaobišlo, ako je taj netko imao dovoljno sreće da poživi dovoljno dugo. Ali, mora li nam kvaliteta života s godinama opadati? Ne. Zdrava prehrana, uredan fizički i emocionalni život mogu začiniti svačije zlatne godine. Pokazuju to i ovi muškarci koji su tek u drugom poluvremenu postali macani. Oni nisu samo manekeni, oni su manekeni koji poručuju – iskoristi život najbolje što možeš, jer nikad nije kasno.

Philippe Dumas (60)

Philippe nije samo zgodno tijelo. „Moja karijera manekena u godinama je mlada, ali je počela dobro. Imam velika očekivanja od nje“, kaže ovaj Parižanin koji je u zrelim godinama počeo krasiti naslovnice i društvene mreže. I mi očekujemo puno od Philippea.

Posted in Iraq. ????

A photo posted by Philippe Dumas. Paris. France (@dumphil) on

 

Anthony Varecchia (53)

Kako je samo natukao sve te silne mišiće? Anthony će vam reći da je to posljedica zdravog života. Ovaj sijedi macan živi u New Yorku i prava je internetska senzacija. Horde obožavateljica svakodnevno uzdišu dok provjeravaju nove fotografije koje ovaj Amerikanac objavljuje na društvenim mrežama.

 

Gianluca Vacchi, (50)

O lijepom Gianluci smo već pisali. No kako je tek zakoračio u drugo poluvrijeme, očekivanja od njega su golema. Vjerujemo da će ovaj strastveni Talijan i poslovni čovjek tek pokazati svoje glavne adute. A do tada neka pleše.

Saturday afternoon fever? @jogiorgiajo @ricky_martin #gvlifestyle #mordidita #rickymartin

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

 

Aiden Brady (50)

Nakon što je na svoj način ušetao u svijet mode i odmah ostavio trag, Aiden je ostvario i zavidan broj sljedbenika na Instagramu koji ne prestaje rasti. A ako ste mislili da je to sav njegov kapital, varate se. Ovaj mladić u najboljim godinama zakoračio je na filmsko platno. Kako bi postao i filmska zvijezda, naravno.

 

Eric Rutherford, (49)

Iako spada u kategoriju ‘piletina’, jer još uvijek nije napunio 50, jasno je da najbolje za Erica tek dolazi. Ovaj macan, nad čijim slikama snatre generacije djevojaka i žena, nije samo maneken. Eric je organizator događanja u New Yorku i urednik u magazinu At Large. Dakako, i njega prate tisuće obožavateljica na društvenim mrežama. I svakim danom ih je sve više. To je razumljivo.

Looking for the #NextBigThing Excited to see @parsons_fashion #MFA show #NYFW @cfda @prconsulting ? @gabrielgastelum

A photo posted by eric rutherford (@mr.rutherford) on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.