Prati nas

Show

Janet Jackson s 50 godina prvi puta postala majkom

Slavna pjevačica rodila je svoje prvo dijete, sina Elissa, u pedesetoj godini života. Kad je doznala da je trudna, Janet je otkazala svjetsku turneju u sklopu koje je trebala odraditi 36 koncerata. Odlučila je da je to ipak za jednu trudnicu previše i u potpunosti se posvetila majčinstvu.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Planetarno popularna pjevačica Janet Jackson po svojim godinama pripada našoj, pedeset plus generaciji, pa ipak tek nedavno je, po prvi puta, postala majkom. Pedesetogodišnja ponosna mama na društvenim je mrežama podijelila i fotografiju svojeg sina Eissa te uz fotografiju napisala: ‘Moja beba i ja poslije drijemanja’.

Janet je sina dobila u braku s katarskim milijarderom Wissamom Al Manom za kojega se udala na tajnoj ceremoniji 2012. godine. Međutim, svega nekoliko tjedana nakon rođenja sinčića, Janet je okončala brak s bogatim biznismenom i to jer je, priča se, previše kontrolirao svaki aspekt njezinog života. Njihov sin Eissa ostat će živjeti sa svojom majkom u Londonu.

Zbog trudnoće Janet je otkazala svoju veliku svjetsku turneju tijekom koje je trebala odraditi 36 koncerata.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.