Prati nas

Promo

Pravo doba: Besplatne zdravstvene konzultacije do 20. svibnja

Besplatni sistematski pregled, koji će između ostalog uključivati ispitivanje sluha, vida, oksimetriju, spirometriju, kontrolu šećera i kolesterola, mjerenje masnog tkiva uz savjetovanje o prehrani, EKG uz završnu konzultaciju s liječnikom.

Objavljeno

|

Na koje preglede ići?
foto: BigStock

Pravo doba, sajam koji promiče i aktivno sudjeluje u podizanju kvalitete života u starijoj dobi, otvoren je na Zagrebačkom velesajmu. Uz brojne radionice i akcije, treću godinu zaredom na Velesajmu možete obaviti besplatne male sistematske pregleda i mjerenja.

18. do 20. svibnja 2017. godine, od 10 do 18 sati, ulaz je besplatan. Više informacija potražite na www.zv.hr.

DOM ZDRAVLJA ZAGREB CENTAR
kao referentno mjesto za zdravo i aktivno starenje, sudjelovat će na sajmu PRAVO DOBA i ponuditi posjetiteljima besplatni sistematski pregled, koji će između ostalog uključivati ispitivanje sluha, vida, oksimetriju, spirometriju, kontrolu šećera i kolesterola, mjerenje masnog tkiva uz savjetovanje o prehrani, EKG uz završnu konzultaciju s liječnikom.

GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ZAGREB
na svom izložbenom prostoru organizira mjerenje tlaka, mjerenje glukoze u krvi, oksimetriju i spirometriju.

BONTECH
će obavljati testiranje sluha, savjetovanje sa otoakustičarom, besplatne brze servise slušnog aparata. Održat će edukacije o rukovanju sa slušnim aparatom te dijeliti kupone sa 20 do 50% popusta na slušne aparate.

POLIKLINIKA DR. RITZ
obavljat će mjerenje očnog tlaka i konzultacije s oftalmologom. Dijelit će kupone sa 50% popusta na pregled i 20% popusta na kupovinu naočala.

ORTOPEDIX
će obavljati kompjutersku analizu otiska stopala, savjetovanja vezana za bolove u leđima, vratu i koljenima, o refleksologiji stopala i za uspravno držanje. Također nude i 2+1 gratis za ortopedske uloške po mjeri.

ISTARSKE TOPLICE
predstavljat će projekt Quality of life +55 (Kvaliteta života), 30% popusta na paket sa smještajem i terapijama „Zlatna kap“ te održati edukaciju o ljekovitim svojstvima termo-mineralne vode Istarskih toplica. Također će mjeriti tlak i savjetovati o osteoporozi i artrozi.

MILSING
obavljat će mjerenje statusa vitamina i minerala u organizmu, uz degustaciju Natural Wealth šumećih tableta, a svaku kupnju nagrađuje duplim pečatima vjernosti na Natural Wealth kartici 4+

ZDRAVSTVENO UČILIŠTE ZAGREB
na svom izložbenom prostoru mjerit će krvni tlak i glukozu u krvi. Pružat će i kozmetičke usluge kao što su parafinska njega i masaža ruku, limfna drenaža lica kao i kineziološke vježbe za osteoporozu, te će savjetovati posjetitelje o dezinfekciji.

MIBO LENS
će mjeriti oštrinu vida uz konzultacije s optometristom. Nude i kupone od 20 i 30% popusta za kupnju naočala i okvira, te poklon bon od 100 kn za dodatne usluge u promotivnim akcijama.

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ARENA
nudi besplatne konzultacije specijalista paradontologije Srećka Srdjaka, dr.med.dent., kupone za besplatni specijalistički pregled, te nagradu: poklon bon u vrijednosti 3.000 kn za implanto-protetske radove.

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.