Prati nas

Vijesti

Hrelja: Surađivat ću s vladom, nije to koalicija s HDZ-om

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja potvrdio je medijima da će Plenkovićeva vlada imati njegovu potporu, ali da ipak neće prekršiti koalicijski sporazum koji ima sa SDP-om u kojemu stoji kako ne smije u suradnju s HDZ-om.

Objavljeno

|

Tko je Silvano Hrelja?
Silvano Hrelja (foto: HSU.hr)

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) Silvano Hrelja potvrdio je medijima da će Plenkovićeva vlada imati njegovu potporu, ali da ipak neće prekršiti koalicijski sporazum koji ima sa SDP-om u kojemu stoji kako ne smije u suradnju s HDZ-om. Ponudio je tako novinarima osebujnu argumentaciju da to neće biti koalicija i suradnja s HDZ-om kao strankom, već suradnja s vladom.

“Ja s HDZ-om kao strankom neću ići, nego idemo u projektnu suradnju s vladom Republike Hrvatske, odnosno nadležnim ministarstvom, jer umirovljenici baš i nemaju previše vremena za čekati neka rješenja”, poručio je Hrelja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.