Prati nas

Stil i ljepota

Mamie Van Doren (86): Jednom bomba, uvijek bomba

Mamie je ovog vikenda objavila gole fotke kako se sunča. Iako ima 86 godina, njeno je tijelo divno. Lijepo je vidjeti takvu senzualnost u kasnijim godinama, zar ne? Ne postoji razlog zašto bismo skrivali svoju seksualnost u toj dobi.

Objavljeno

|

Seksi bake
Mamie Van Doren (screenshot: Freddy und das Lied der Prärie, 1964.)

86-godišnja američka platinasta bomba, Mamie Van Doren, objavila je prije nekoliko dana svoje nage fotografije na društvenim mrežama. To je na Facebooku prokomentirala i kraljica burleske Dita Von Teese.

„Mamie je ovog vikenda objavila gole fotke kako se sunča. Iako ima 86 godina, njeno je tijelo divno. Uvijek me je inspirirala i cijenim mudrost kojom me je obasipala. Lijepo je vidjeti takvu senzualnost u kasnijim godinama, zar ne? Ne postoji razlog zašto bismo skrivali svoju seksualnost u toj dobi. Živimo u vremenu kada diskriminacija po godinama može postati stvar prošlosti, ako to želimo“, napisala je Dita oduševljena fotografijom holivudske dive.

Mamie Van Doren je amerčka glumica, model, pjevačica i seks simbol koja je prva među glumicama prihvatila imidž koji je osmislila Marilyn Monroe. U svijetu sedme umjetnosti najviše ju pamte po filmu „Untamed Youth“ iz 1957. godine. Dva je puta pozirala za Playboy. Udavala se pet puta, a povezivali su je s Clarkom Gableom, Howardom Hughesom, Elvisom Presleyem, Burtom Reynoldsom, Warrenom Beattyjem i Tonyjem Curtisom. Za medije je otvoreno pričala i o estetskim zahvatima kojima se podvrgnula.

U novije vrijeme prisutna je na društvenim mrežama na kojima objavljuje (golišave) fotografije, ali i političke stavove te oštre kritike na račun predsjednika Donalda Trumpa. Zajedno sa suprugom Thomasom održava web stranicu na kojoj prodaje razne stvari povezane sa svojim brandom.

I neke starije fotografije…

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.