Prati nas

Stil i ljepota

Zanosni Gianluca je spiskao bogatstvo, ali i dalje pleše

Svrstavaju ga na sam vrh liste zrelih ljepotana, a njegove razuzdane zabave uz missice probrane diljem svijeta, modne ekspade i letove privatnim zrakoplovima na Instagramu prati 11 milijuna opčinjenih obožavatelja.

Objavljeno

|

Kako biti zgodan?
foto: Instagram

Sjećate li se Gianluce Vacchia, pedesetjednogodišnjeg biznismena koji izgleda kao milijun dolara i koji je prošle godine svijet osvojio plesom kraj svoje luksuzne vile? Gianlucine razuzdane zabave uz misice probrane diljem svijeta, modne ekspade i letove privatnim zrakoplovima na Instagramu prati 11 milijuna opčinjenih obožavatelja. No svemu je tomu možda došao kraj.

Kako javljaju talijanski mediji, pogodila ga sudbina mnogih Hrvata poznatija kao – pljenidba i ovrha pa je zbog natučenih 10.5 milijuna eura duga ostao bez nekoliko vila, dionica luksuznog golferskog kluba i jahte na kojoj su se izležavale brojne svjetske ljepotice.

Vacchi je nasljedio obiteljski koncern IMA koji se bavi proizvodnjom industrijske ambalaže i farmacijom. Čini se da njegove koncern ipak neće zateći sudbina Agrokora, jer ovaj plejboj i disk džokej odmahuje rukom i udara brigu na veselje. “To je tek manji dug”, objasnio je talijanskim kolegama novinarima.

Gianluca je lansira vlastitu modnu marku, a napisao je i knjigu #Enjoy (#Uživaj) u kojoj je opisao kako se je nakon 20 godina teškog rada odlučio povući iz obiteljskog biznisa i posvetiti najvažnijoj osobi u životu – sebi. Kako to izgleda, pogledajte na priloženim fotografijama.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.