Prati nas

Mozaik

Luckasta baka je nova Youtube senzacija

Ova 62-godišnja Ruskinja skače sa stijena, leti na čarobnom tepihu, kupa se na egzotičnim plažama. Ne zaista, već pomoću tzv.’zelenog ekrana’. Tatiana Subbotina sama je naučila služiti se video opremom i krenula na putovanje života.

Objavljeno

|

Bake na Youtubeu
Tatiana Subbotina (screenshot: Youtube)

Tatiana Subbotina nova je velika Youtube senzacija. Ova 62-godišnjakinja iz Rusije snima urnebesne filmiće pomoću tzv. „zelenog ekrana“ te tako svoj lik umontirava u razne opasne i zanimljive situacije. Možemo je vidjeti kako leti u posebnom odijelu za letenje, vozi se na letećem tepihu, uživa na tropskim plažama i slično. Ova umirovljena inženjerka počela je snimati prije četiri godine i sama je naučila koristiti se zelenim ekranom te ostalom opremom za snimanje i programima za montažu. U Rusiji ima nadima „Baka sa zelenog ekrana“.

Osim zabavnih i edukativnih videa, Tatiana emitira i vlastite vijesti, a njezine uratke svakodnevno gleda više tisuća ljudi. U Rusiji je prava zvijezda.

Pogledajte Tatianu:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.