Prati nas

Show

Veliki uspjeh Zdenke Kovačiček, čekala je 4 desetljeća

Mislim da je to fantastično i da se takvo što još nije dogodilo. Sada smo u pregovorima oko ugovora koji se slažu jer će se pjesma izvoditi sljedeće godine i biti prisutna u medijima, kaže Kovačiček.

Objavljeno

|

Zdenka Kovačiček, Elektra

Pjesma ‘Elektra’ Zdenke Kovačiček zasvirala je na defileu pariške revije legendarnog Karla Lagerfelda za Chanel. Bilo je to iznenađenje za domaće ljubitelje mode, ali i samu pjevačicu koja je pjesmu Igora Savina snimila 1976. godine, a izdala ju je dvije godine kasnije.

„U to vrijeme ta je skladba bila teška avangarda, a ja sam samo takve stvari radila. Uvijek sam voljela izazove. Album koji je tada objavio PGP, a na kojem se našla pjesma ‘Elektra’, nije bio zapažen, no prije godinu dana je austrijski producent, koji je specijalist za vinile, zapazio tu skladbu te je objavio na vinilu za etiketu PMG“, ispričala je Zdenka Kovačiček za Tportal.

„Skoro sam pala u nesvijest kad sam čula da će je pustiti na samoj završnici Chanelove revije. Mislim da je to fantastično i da se takvo što još nije dogodilo. Sada smo u pregovorima oko ugovora koji se slažu jer će se pjesma izvoditi sljedeće godine i biti prisutna u medijima“, kaže naša glazbenica.

Ovako je to izgledalo i zvučalo na reviji:

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.