Prati nas

Vijesti

Ljubavni oglasnik: Garešničanka (65) omamljivala i pljačkala muškarce

Šesti muškarac je odbio popiti omamljujući napitak pa je oprezno napustio mjesto zločina, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara.  

Objavljeno

|

Starije žene za seks
foto: Pixabay

65-godišnja žena iz Garešnice će po odluci sutkinje bjelovarskog Županijskog suda provesti mjesec dana u pritvoru zbog nekoliko teških, a možda i opasnih, krađa.

Naime, sumnja se da je u protekla dva mjeseca objavljivala ljubavne oglase, a s muškarcima se dogovorala preko objavljenog broja mobitela. Kada bi se muškarci željni intimnog druženja pojavili na njenoj adresi, nudila bi ih omamljujućim napitkom od koje bi izgubili svijest, a potom bi im ispraznila novčanike.

Prvoj je besvjesnoj žrtvi ukrala 500 kuna, a drugom čak 3.500 kuna. U jednom je danu u stan namamila još dva uspaljena muškarca, no prvi je bio bez novca, a kod drugog je našla samo 200 kuna. Dan poslije, petoj žrtvi ukrala je 150 kuna, ali to joj nije bilo dovoljno pa je dogovorila još jedno druženje. No šesti muškarac je odbio popiti omamljujući napitak pa je oprezno napustio mjesto zločina, objavilo je Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.