Prati nas

Promo

Rikše osvajaju Zagreb

Po svojoj definiciji, riječ je lakoj dvokolici koju vuče čovjek, najčešće u dalekoistočnim zemljama, no ove zagrebačke ipak imaju ugrađeni električni motor.

Objavljeno

|

Rikše u Zagrebu
foto: Uber

Zagreb je već dvije godine za redom proglašen najboljim adventom u Europi, a i ove godine je jedan od glavnih favorita za osvajanje tog prestižnog zimskog priznanja. „Višnju više“ na šlag adventske torte, dodaje Uber.

Naime, Uber će korisnicima svoje aplikacije od subote 2. prosinca do 7. siječnja iduće godine omogućiti razgledanje grada i to iz rikše. Po svojoj definiciji, riječ je lakoj dvokolici koju vuče čovjek, najčešće u dalekoistočnim zemljama, no ove zagrebačke ipak imaju ugrađeni električni motor.

Rikše će biti dostupne za vožnju središtem grada uz cijeno vožnje od 2,5 kune po minuti. Rikše se mogu zatvoriti, a opremljene su i dekicom za one zimogroznije. U svaku rikšu stanu dvije osobe.

Za svaku vožnju, klijenti će dobiti i kupon za pogodnosti koje će moći iskoristiti na odabranim adventskim „kućicama“.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.