Prati nas

Show

Navojec kao hrvatski Jagger, čeka bebu u sedamdesetoj!

Popularni hrvatski glumci srednje generacije uskoro će dobiti brata ili sestru. Kasno roditeljstvo sve je češće u svijetu pa i u Hrvatskoj.

Objavljeno

|

Goran i Zlatko Navojec (foto: Promo)

Bjelovarski poduzetnik Zlatko Navojec (70) sa suprugom Rajkom (49), ove će godine dobiti dijete. Tako će naši omiljeni glumi Goran (47) i Bojan (41) uskoro dobiti brata ili sestru, potvrđeno je Jutarnjem listu. Zlatko i Rajka navodno su dulje priželjkivali bebu, javlja 24 sata.

Supružnike je upoznala Zlatkova bivša supruga Mira, mama Gorana i Bojana, koja je ujedno Rajkina rođakinja.

Goran i Zlatko su krajem prošle godine snimili božićnu reklamu za pivo u kojoj su željeli potaknuti očeve i sinove da u vrijeme blagdana budu brižni prema najmilijima.

Kasno roditeljstvo sve je češće u svijetu pa i u Hrvatskoj. Podsjetimo, legenda rock glazbe Mick Jagger postao je osmi puta otac u 73 godini.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.