Prati nas

Vijesti

Tužno

Najmlađa žrtva koronavirusa u Hrvatskoj: U Dubravi preminula 39-ogodišnjakinja

U protekla 24 sata zabilježena su i 393 nova slučaja infekcija pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5.070.

Objavljeno

|

foto: Sandro Bura

Prema podacima Nacionalnog stožera Civilne zaštite, u protekla 24 sata umrlo je 11 osoba od posljedica zaraze koronavirusom. Među preminulima je i ženska osoba rođena 1981. godine. Od upale pluća uzrokovane koronavirusom liječila se u KB Dubrava u Zagrebu i, koliko je poznato, ranije je bolovala od teške autoimune bolesti.

Preminula žena tri je godine mlađa od Igora Grbeše koji je umro 15. rujna u jutarnjim satima u Respiracijskom centru riječkog KBC-a.


U protekla 24 sata zabilježena su i 393 nova slučaja infekcija pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5.070. Među njima je 571 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 35 pacijenata. U samoizolaciji je trenutno 21.329 osoba. Do danas je ukupno testirano 400.636 osoba, od toga 3.636 u posljednja 24 sata.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP