Prati nas

Vijesti

ISTRAŽIVANJE: Je li nam nekad bilo bolje?

Jesmo li jugonostalgičari, ako kažemo da smo živjeli zadovoljnije? I je li to samo posljedica starenja pa se kroz ‘nekad je bilo bolje’ prisjećamo izgubljenih osjećaja iz mladosti?

Objavljeno

|

Jesmo li nekada, u bivšoj državi, zaista živjeli bolje? Ili je to samo mit? Jesmo li imali više posla, živjeli sigurnije, a društvene usluge su nam bile dostupnije? Jesmo li jugonostalgičari, ako kažemo da smo živjeli zadovoljnije? I je li to samo posljedica starenja pa se kroz „nekad je bilo bolje“ prisjećamo izgubljenih osjećaja iz mladosti? Zahvaljujemo vam na vremenu kojega ćete odvojiti za ovo istraživanje kako bismo donijeli konačan odgovor na postavljena pitanja.

Zahvaljujemo na sudjelovanju. Istraživanje je završeno. Rezultate pročitajte ovdje.

Uputstva

– za popunjavanje ovog upitnika potrebne su vam 3 minute, popunite ga samo ako ste živjeli u Jugoslaviji 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća.
– istraživanje je potpuno anonimno, ne bilježimo vaše ime ni pristupne podatke na bilo koji način
– odaberite između ponuđenih odgovora i stisnite „SUBMIT“ gumb na kraju upitnika
– molimo da vaši odgovori budu istiniti
– ako ste propustili odgovoriti na neko pitanje, obrazac će vam crvenom bojom ukazati na neodgovoreno pitanje, odgovorite i opet stisnite „SUBMIT“
– po završetku istraživanja, na ovim ćemo stranicama objaviti objedinjene rezultate i dati konačan odgovor na pitanje: Je li nam nekada bilo bolje?

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.