Glumac Robert Kurbaša i obožavateljica (foto: C&A)

C&A s glumcima proslavio peti rođendan

Autor: • 24. 09. 2014. • Promo1604 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedan od vodećih modnih brendova C&A, koji nudi kvalitetnu odjeću po povoljnim cijenama, proslavio je 5. rođendan svoje trgovine u City Center one West. Ovom prilikom kupci su uživali u iznenađenjima poput modnog savjetovanja kod Alme Premerl Zoko, AVON šminkanju, personaliziranom fotografiranju, glazbi D.J.-a, čokoladnim pralinama i šampanjcu te druženju sa zvijezdama poput Mile Elegović, Ane Begić i Roberta Kurbaše.

„C&A često posjećujem i oduševljena sam omjerom kvalitete i cijena. U ormaru posebno mjesto zauzima jedna bijela majica koju sam prije deset godina kupila u C&A a koja je do danas zadržala svoj oblik. Ta je majica sa mnom bila u brojnim situacijama, od snimanja serija do kave s prijateljicama. Zaista je obožavam“, izjavila je tom prilikom glumica Mila Elegović.

Njena kolegica Ana Begić kaže da voli šoping, ali da ju C&A asortiman privlači zanimljivim krojevima i materijalima. „Kao mama, prvenstvo u kupovini redovito prepuštam kćerki. Ostajem oduševljena koloritom odjeće ali i ponudom u nebojama – crnoj i bijeloj.“

Šampanjac je na ovom slavlju otvorio glumac Robert Kurbaša. „U mojoj maloj obitelji primat ima sin. Supruga brine da ništa ne nedostaje, a ja sam više logistika. Iako odjeća zaista može pomoći čovjeku da svijetu prenese više o sebi, ipak smatram da je bitan čovjek koji nosi odjeću, a ne odjeća koju nosi čovjek“, kaže Kurbaša i ističe kvalitetnu odjeću po pristupačnim cijenama kao glavnu odliku C&A trgovina.


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.