Prati nas

Mozaik

Grudi su vaša i naša stvar

Iako su razni push-up grudnjaci istisnuli nekad popularne samoljepive grudnjake, reklama je ostala. Ovako se je na Televiziji Zagreb reklamirao magični grudnjak tvrtke Interplast Trade iz Zemuna. Reklama je snimljena i emitirana tijekom osamdesetih godina.

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Iako su razni push-up grudnjaci istisnuli nekad popularne samoljepive grudnjake, reklama je ostala. Ovako se je na Televiziji Zagreb, dok ženske grudi nisu bile bauk, reklamirao “magični” grudnjak tvrtke Interplast Trade iz Zemuna.  Bilo je to vrijeme kada silikon nije bio roba široke potrošnje, a grudi nisu izgledale jednako u svim položajima i vremenskim uvjetima. Tada se je hibrid flastera i samoljepive tapete zaista činio – magičnim rješenjem, a grudi su bile – vaša i naša stvar.

Reklama je snimljena i emitirana tijekom osamdesetih godina. Ako znate nešto više o ovoj reklami, točnu godinu kada je emitirana, napišite dolje u komentarima.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.