Prati nas

Mozaik

Povratak u Eden

Iako radnja nije nije ni izbliza toliko bogata zapletima poput majke svih sapunica – Dinastije, i ‘Eden’ uključuje sve što pravoj sapunici treba; od ljubavnih komplota, preko pokušaja ubojstva i plastičnih operacija, sve do spektakularnih osveta.

Objavljeno

|

Sjećate li se Povratka u Eden, australske serije koja se je snimala od 1983. do 1986. godine? U seriji prikazivanoj u noćnom programu JRT  glumili su Rebecca Gilling, James Reyne, Wendy Hughes i James Smillie. Iako radnja nije nije ni izbliza toliko bogata zapletima poput majke svih sapunica (Dinastije), i “Eden” svoje konje za trku imade; od ljubavnih komplota, preko pokušaja ubojstva sve do spektakularnih osveta.

Ne odveć privlačna Stephanie Harper (Rebecca Gilling) se udaje za bogatog i lijepog tenisača Grega Marsdena (James Reyne) koji je u ljubavnoj vezi sa Stephaninom prijateljicom Jilly Stewart (Wendy Hughes). Greg i Jilly planiraju ubojstvo i bacaju Stephanie u rijeku punu krokodila. Gmazovi, očito, nisu bili pretjerano gladni pa je nesretnica preživjela, ali s teškim ozljedama lica.

Naizgled zauvijek obilježena, ipak je izbjegla sudbinu šepave Rože iz filma “Svoga tela gospodar”. Naime, od posvemašnje propasti na pustom otoku spasio ju je naočiti doktor Dan Marshall (James Smillie) koji je uz to i vrhunski plastični kirurg. Ljubav je neizbježna, a markantni Dan pretvara Stephanie u prekrasnu ženu. Potom Stephanie prestaje biti Stephanie i postaje Tara Wells, supermodel – osvetnica s licem anđela. Sve ostalo je stvar opće kulture.

eden

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.