Prati nas

Televizor

Reklame kakve su nekad bile

Operite kupaonicu s Labudovim Sanitarom, baš kao Marica Hrdalo. Ako ste muškarac, nanesite par kapi Leuta Magnetica i postanite neodoljivi svojoj tajnici. Ako ste žena, prije planinarenja učvrstite frizuru lakom za kosu izuzetne kvalitete Slap.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

screenshot: Youtube

Operite kupaonicu s Labudovim Sanitarom, baš kao Marica Hrdalo. Potom operite posuđe u Saponijonom Čarliju po preporuci Richarda Simonellija. A možete i u Prestu; brzo, sjajno i čisto. Zaigrajte Saponijinu nagradnu igru „Cvjetni sapuni“ u Areni. Prije izlaska iz kuće zaštitite se Ambra Solareom. Ako ste muškarac, nanesite par kapi Leuta Magnetica i postanite neodoljivi svojoj tajnici. Ako ste žena, prije planinarenja učvrstite frizuru lakom za kosu izuzetne kvalitete Slap. Iz linije Coral odaberite odjeću za djecu od dralona, donje rublje od lycre i muške košulje od dacrona. A možete sve skupa oprati Lindom, jer on prenosi sunce i miris Mediterana. Ili u Fjord ozonu. Ili u Faksu, jer već u pretpranju otklanja sve vrste zaprljanja. Reklame kakve su nekada bile.

.

Televizor

Muškarci obukli suknje, jer su im zabranili kratke hlače

Naša uniforma nije prilagođena uvjetima. Zavidimo ženama, jer pravilnici dopuštaju suknje. Zato smo obukli suknje i nitko nas ne može zbog toga kasniti. Diskriminacija je da vozači ne smiju nositi kratke hlače, a žene mogu voziti u suknjama.“, ispričao je jedan sindikalac.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Muški u suknjama

Vozači autobusa u francuskom Nantesu pojavili su se na poslu odjeveni u suknje. Na taj način prosvjeduju protiv odredbe koja ima zabranjuje nošenje kratkih hlača dok rade, iako su temperature nesnosno visoke. Stanje je još gore kada se pribroji činjenica da rade u autobusima javnog prijevoza u kojem često i ne radi klimatizacija.

„Naša uniforma nije prilagođena uvjetima. Zavidimo ženama, jer pravilnici dopuštaju suknje. Zato smo obukli suknje i nitko nas ne može zbog toga kasniti. Diskriminacija je da vozači ne smiju nositi kratke hlače, a žene mogu voziti u suknjama.“, ispričao je sindikalac Didier Sauvetre.


Vozač Gabriel Magner nakon cjelodnevne vožnje u paklenim uvjetima poručuje da je vožnja u suknji bila dobra odluka.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP