Prati nas

Show

Sretan rođendan: I Monica ušla u drugo poluvrijeme

Belluci je proslavila 50. rođendan čime se je kvalificirala da postane čitateljica našeg portala. Kažu, ako postoji ijedna žena koja može uvjerljivo lagati o svojim godinama, tada je to Monica.

Objavljeno

|

Monica Belucci (sreenshot iz filma Malena)

Talijanska glumica Monica Belluci, ikona mediteranske ljepote, proslavila je 50. rođendan čime se je kvalificirala da postane čitateljica našeg portala. Kažu, ako postoji ijedna žena koja može uvjerljivo lagati o svojim godinama, tada je to Monica. Nerijetko se čuje da je ona jedina prava nasljednica Sophie Loren.

Studirala je pravo, bavila se manekenstvom da bi na kraju svojom raskošnom pojavom zauvijek obilježila velika platna.  Podsjetimo, svjetsku slavu stekla je ulogom u talijanskom filmu Malèna’ (2000), nakon čega nas je osvojila u Matrixu i Pasiji.

Iako bi se iz napisanog moglo pomisliti da joj je ljepota jedini adut, oni koji ju znaju kažu da nije tako. Između ostalog, izjavila je kako ljepota može biti hendikep ako je čovjek glup i ne zna ju iskoristiti. “Poznajem brojne lijepe ljude čiji su životi užasni. Moja sreća je u tome što sam voljena i imam krasnu obitelj”, izjavila je u razgovoru za BBC. Ipak, nakon ove izjave, prošle se je godine razvela od dugogodišnjeg supruga Vincenta Cassela za kojega se udala 1999. godine i s kojim ima dvije kćerke. “Nizašto na svijetu ne bih htjela opet imati 20”, rekla je jednom prilikom.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.