Prati nas

Show

Sretan rođendan: I Monica ušla u drugo poluvrijeme

Belluci je proslavila 50. rođendan čime se je kvalificirala da postane čitateljica našeg portala. Kažu, ako postoji ijedna žena koja može uvjerljivo lagati o svojim godinama, tada je to Monica.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Monica Belucci (sreenshot iz filma Malena)

Talijanska glumica Monica Belluci, ikona mediteranske ljepote, proslavila je 50. rođendan čime se je kvalificirala da postane čitateljica našeg portala. Kažu, ako postoji ijedna žena koja može uvjerljivo lagati o svojim godinama, tada je to Monica. Nerijetko se čuje da je ona jedina prava nasljednica Sophie Loren.

Studirala je pravo, bavila se manekenstvom da bi na kraju svojom raskošnom pojavom zauvijek obilježila velika platna.  Podsjetimo, svjetsku slavu stekla je ulogom u talijanskom filmu Malèna’ (2000), nakon čega nas je osvojila u Matrixu i Pasiji.


Iako bi se iz napisanog moglo pomisliti da joj je ljepota jedini adut, oni koji ju znaju kažu da nije tako. Između ostalog, izjavila je kako ljepota može biti hendikep ako je čovjek glup i ne zna ju iskoristiti. “Poznajem brojne lijepe ljude čiji su životi užasni. Moja sreća je u tome što sam voljena i imam krasnu obitelj”, izjavila je u razgovoru za BBC. Ipak, nakon ove izjave, prošle se je godine razvela od dugogodišnjeg supruga Vincenta Cassela za kojega se udala 1999. godine i s kojim ima dvije kćerke. “Nizašto na svijetu ne bih htjela opet imati 20”, rekla je jednom prilikom.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP