Tereza Kesovija i Stevo Karapandža

Tajne Terezine kuhinje (1988.)

Autor: • 22. 09. 2014. • Televizor3442 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Emisija “Male tajne velikih majstora kuhinje” bila je početak marketinške komunikacije Podravkine Vegete kojom se potrošače educiralo kako žlicom Vegete mogu pripremiti bogato i ukusno jelo. Emisija se u kontinuitetu pune 24 godine emitirala četvrtkom prije Dnevnika na prvom programu Televizije Zagreb.

Ali nekih stvari ima, što ne govore se svima, što se samo nekom šapnu, ti znaš!

Bio je to jedan od najdugovječnijih televizijskih serijala u Hrvatskoj i predstavljao je svojevrsnu televizijsku inovaciju i revoluciju, budući da je bio jedinstven u to vrijeme, baš kao i Vegeta, a pripremljeno je bilo više od 1000 recepata.

U emisiji su gostovali brojni poznati gosti, a iako se koncept emisije iz godine u godinu mijenjao, zadržao je svoju prepoznatljivost. Tome su pridonijeli Stevo Karapandža koji je gledateljima prenosio različite kulinarske recepte uz dodatak žlice Vegete i voditelj showa Ivo Serdar, a potom Oliver Mlakar.Zaštitni znak emisije bila je najavna pjesma Arsena Dedića.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.