foto: BigStock

Kazalište za poslije

Autor: • 23. 09. 2014. • Vijesti1096 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Nakon kave, kruha, pa i šunke ‘za poslije’, na red je došla i ‘ulaznica za poslije’. Kazalište Mala Scena u jesen ulazi akcijom koja ima za cilj omogućiti gledanje predstava i onima slabijeg imovnog stanja. Svojim će posjetiteljima tako omogućiti da kupe jednu ili više ‘ulaznica za poslije’ te da ih ostave na blagajni kazališta kako bi predstavu mogao pogledati netko tko si kartu sam ne može kupiti.

Ljudske potrebe nisu samo one za hranom i pićem, već i za kulturnim sadržajima, a u vremenima  krize upravo budžet za kulturu najprije strada. Akcijom ‘Kazalište za poslije’ Mala Scena želi kazalište učiniti dostupnim svima bez obzira na financijske okolnosti.Do besplatnih ulaznica moći ćete doći u samom kazalištu ili na Facebook stranici kazališta na kojoj će biti objavljeno koliko je dostupnih ‘ulaznica za poslije’.

Kako je Mala Scena prije svega kazalište za djecu, nadaju se da će ovim potezom privući i mnoge bake i djedove koji će se zbog ove vrijedne akcije lakše odlučiti povesti svoju unučad u kazalište.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.