Prati nas

Vijesti

Kazalište za poslije

Kazalište Mala Scena u jesen ulazi akcijom koja ima za cilj omogućiti gledanje predstava i onima slabijeg imovnog stanja. Svojim će posjetiteljima tako omogućiti da kupe jednu ili više ‘ulaznica za poslije’ te da ih ostave na blagajni kazališta kako bi predstavu mogao pogledati netko tko si kartu sam ne može kupiti.

Objavljeno

|

foto: BigStock

Nakon kave, kruha, pa i šunke ‘za poslije’, na red je došla i ‘ulaznica za poslije’. Kazalište Mala Scena u jesen ulazi akcijom koja ima za cilj omogućiti gledanje predstava i onima slabijeg imovnog stanja. Svojim će posjetiteljima tako omogućiti da kupe jednu ili više ‘ulaznica za poslije’ te da ih ostave na blagajni kazališta kako bi predstavu mogao pogledati netko tko si kartu sam ne može kupiti.

Ljudske potrebe nisu samo one za hranom i pićem, već i za kulturnim sadržajima, a u vremenima  krize upravo budžet za kulturu najprije strada. Akcijom ‘Kazalište za poslije’ Mala Scena želi kazalište učiniti dostupnim svima bez obzira na financijske okolnosti.

Do besplatnih ulaznica moći ćete doći u samom kazalištu ili na Facebook stranici kazališta na kojoj će biti objavljeno koliko je dostupnih ‘ulaznica za poslije’.

Kako je Mala Scena prije svega kazalište za djecu, nadaju se da će ovim potezom privući i mnoge bake i djedove koji će se zbog ove vrijedne akcije lakše odlučiti povesti svoju unučad u kazalište.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.