Prati nas

Vijesti

Hrvatska stranka umirovljenika za Josipovića

Josipović je dao potporu nastojanjima Hrvatske stranke umirovljenika u spašavanju instituta dokupa mirovine i povećanju neoporezivog dijela mirovine čija bi realizacija rezultirala povećanjem mirovine za 75 tisuća umirovljenika u prosjeku 167 kuna, tvrdi HSU.

Objavljeno

|

Ivo Josipović (foto: predsjednik.hr)

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) na predstojećim izborima za Predsjednika Republike Hrvatske podržat će Ivu Josipovića. Ovu odluku je jednoglasno donio Središnji odbor HSU-a na sjednici koja je održana u Oroslavju, zaključivši kako je program predsjedničkog kandidata Josipovića gotovo u potpunosti kompatibilan s programom HSU-a.

Ivo Josipović je dao potporu nastojanjima Hrvatske stranke umirovljenika u spašavanju instituta dokupa mirovine i povećanju neoporezivog dijela mirovine čija bi realizacija rezultirala povećanjem mirovine za 75 tisuća umirovljenika u prosjeku 167 kuna što ukazuje na to da je Predsjednik Josipović svjestan položaja umirovljenika te da je spreman aktivno poduprijeti prijedloge koji će koristiti populaciji koja je najviše izložena izazovima gospodarske krize.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.