Kako je Krystle mlatila Alexis (1981)

Autor: • 01. 10. 2014. • Televizor2631 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Krystle Grant Jennings Carrington (Linda Evans) je možda naizgled bila nježna plavuša, ali, budimo iskreni, Alexis Morell Carrington Colby Dexter Rowan (Joan Collins) nikada nije imala realne šanse. A kako i bi protiv nekoga tko je od tajnice postala naftaška princeza, jedna od najbogatijih žena Sjedinjenih Država i to samo zbog ljubavi? Iako je nekada kuhala kave i dizala slušalicu u predvorju Blakeovog ureda, njena ljubav je bila prava, a udaja za šefa nije bila kruna uspona na društvenoj ljestvici. „Njena blaga narav bila je faktor stabilnosti u trusnoj obitelji Carrington, a ona je istinsko prelijepo ljudsko biće“, izjavio je jedan od scenarista Dinastije.

S druge strane, znamo da je beskrajna anđeoska dobrota pomalo dosadna, kao da jedete šnenokle svaki dan. Znali su to i ljudi iza kamere koji su u 15. epizodi uveli Alexis, mračnu materiju, kriptonit za Krystle i Blakea (John Forsythe), neodoljivu klopku za brojne muževe koje je pregazila. A Blake je bio jedan od njih, jedan od onih zbog kojih se je Alexis vratila kako bi mu zadala konačan udarac. Iako smo svi navijali za dobru Krystle, intimno smo s radošću iščekivali svaku pakost ili spletku koju bi Alexis smislila. A kada nije išlo drugačije, pravda bi se poravnavala nježnim ženskim pesnicama.U 220 epizoda Dinastije koje su se premijerno emitirale od 1981. do 1989. godine, blaga je Krystle nemali broj puta „ubila boga“ u Alexis dovodeći tako svemir u ravnotežu, a te su scene jedne od najpamtljivijih televizijskih trenutaka osamdesetih godina prošlog stoljeća. Pogledajte čuveni catfight u bazenu i prisjetite se televizije kakva je bila nekad.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.