foto: Menart

Mario Biondi u Lisinskom

Autor: • 07. 10. 2014. • Promo1332 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U utorak, 14. listopada, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, koncert će održati Mario Biondi. Ovaj Talijan senzualnog glasa u Zagreb dolazi u sklopu svjetske turneje kojom promovira album “SUN”, snimljen 2013. kojim je dugo držao prvo mjesto talijanske službene top ljestvice najprodavanijih albuma.

Biondi je soul jazz glazbenik koji se može pohvaliti impresivnom karijerom tijekom koje je surađivao s mnogim velikanima svjetske glazbene scene, poput Raya Charlesa, čiji je prateći vokal svojevremeno bio, ili grupe Incognito, koji su mu bili gosti na koncertu u Royal Albert Hallu u Londonu prošle godine.

Mario Biondi jedan je od rijetkih pratećih vokala koji je uspio napraviti još taj jedan dodatan korak i izaći iz sjene velikih zvijezda uz koje je pjevao te ostvariti uspješnu samostalnu karijeru.

Njaveći hit mi je svakako pjesma “This is what you are”, a osim albuma “SUN”, snimio je i albume “Handful of soul”, “I love you more”, “If”, “Yes You Live”, “Due” i “Change of scenes” te božićni album “Mario Christmas”.

Mariovo pjevanje opisuje se kao čisto, toplo i samouvjereno i često ga se uspoređuje s Barryjem Whiteom.

Koncert počinje u 20:00 sati, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 200,00, 230,00 i 260,00 kuna.

Poslije koncerta, Mario Biondi potpisivat će albume i dijeliti autograme.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.