gdje najbolje jesti?
foto: BigStock

Tjedan restorana: 3 slijeda za 100 kuna

Autor: • 07. 10. 2014. • Promo1795 • Verzija za ispis Verzija za ispis

I ovoga listopada održava se sada već tradicionalna manifestacija „Tjedan restorana“ u kojoj restorani diljem zemlje širom otvaraju svoja vrata i nude gostima zanimljive, za tu priliku posebno osmišljene menije po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna. U akciji koja traje od 3.-12. listopada, ove godine sudjeluje 66 restorana iz čitave Hrvatske.

Za ovu priliku, restorani svojim gostima nude neki od tri posebno kreirana menija, svaki sa po tri slijeda, uz čašu vina, a na nekim mjestima i aperitiv.

“Tjedan restorana” nastao je po uzoru na slična događanja u inozemstvu i nastoji oživjeti hrvatsku gastronomku scenu, ali i omogućiti ljudima koji si to inače ne mogu priuštiti, da probaju nešto iz bogate ponude restorana.

Ove su se godine u akciju uključili i hoteli s posebnom ponudom: 100 minuta koktela. Naime, odabrani hoteli pod sloganom „Na koktel u hotel“ svaki dan od 18:00 do 19:40 poslužuju koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kuna.

Točan popis restorana i hotela uključenih u manifestaciju možete naći na stranici “Tjedan restorana”.


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.