Prati nas

Promo

Tjedan restorana: 3 slijeda za 100 kuna

U akciju “Tjedan restorana”, koja traje do 12. listopada, ove godine je uključeno 66 restorana. Svi nude tri različita slijeda jela, čašu vina i aperitiv i to po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna.

Objavljeno

|

gdje najbolje jesti?
foto: BigStock

I ovoga listopada održava se sada već tradicionalna manifestacija „Tjedan restorana“ u kojoj restorani diljem zemlje širom otvaraju svoja vrata i nude gostima zanimljive, za tu priliku posebno osmišljene menije po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna. U akciji koja traje od 3.-12. listopada, ove godine sudjeluje 66 restorana iz čitave Hrvatske.

Za ovu priliku, restorani svojim gostima nude neki od tri posebno kreirana menija, svaki sa po tri slijeda, uz čašu vina, a na nekim mjestima i aperitiv.

“Tjedan restorana” nastao je po uzoru na slična događanja u inozemstvu i nastoji oživjeti hrvatsku gastronomku scenu, ali i omogućiti ljudima koji si to inače ne mogu priuštiti, da probaju nešto iz bogate ponude restorana.

Ove su se godine u akciju uključili i hoteli s posebnom ponudom: 100 minuta koktela. Naime, odabrani hoteli pod sloganom „Na koktel u hotel“ svaki dan od 18:00 do 19:40 poslužuju koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kuna.

Točan popis restorana i hotela uključenih u manifestaciju možete naći na stranici “Tjedan restorana”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.