Prati nas

Show

Umro Oscar de la Renta

Slavni je modni kreator bio omiljen u visikom društvu pa su njegove haljine rado nosile mnoge poznate dame među kojima su i Jackie Kennedy, Hillary Clinton i Amal Allamudin.

Objavljeno

|

Oscar de la Renta

U svom domu u Conneticutu u 82. godini života umro je slavni modni dizajner Oscar de la Renta, donosi ABC News. Točan uzrok smrti nije potvrđen, no zna se da je de la Renta već dugo bolovao od raka. Slavni je kreator umro okružen svojim najbližim prijateljima i rodbinom te psima koje je obožavao. Zaposlenici njegove modne kuće izjavili su kako su im srca slomljena no kako će Oscar i dalje biti duša tvrtke.

Da la Renta je rođen 1932. godine u Dominikanskoj Republici, a sa 18 godina se preselio u Madrid radi studija slikarstva. Njegov modni talent otkrio je Cristobal Balenciaga koji mu je bio i mentor.


Oscar de la Renta bio je jedan od najslavnijih modnih kreatora, omiljen u visokom društvu, pa niti jedan crveni tepih nije mogao proći bez bar jedne njegove kreacije. Još 60-ih godina odijevao je tada prvu damu SAD-a, Jackie Kennedy, koja ga je i proslavila. Voljele su ga i ostale prve dame, pa je Hillary Clinton na inauguracijski bal 1997. godine došla upravo u njegovoj haljini. Posljednji veliki uspjeh slavnog kreatora bila je haljina koju je nevjesta Georgea Clooneya, Amal Allamudin, nosila na vjenčanju krajem rujna u Veneciji. Ista je vjenčanica objavljena i na naslovnici Vogua.

.

Show

Rastežući se u teretani, elastična Madonna proslavila je 61. rođendan

Da je bilo koja pjevačica njene generacije objavila ovakav video, svrstali smo ga u rubriku ‘bizarno’. No ovo je od Madonne potpuno očekivano.

Objavljeno

|

Autor

“Ovako se Madame X priprema za dan” stoji pored video zapisa koji je objavila planetarna pop ikona Madonna – slaveći 61. rođendan. Dakako, riječ je o vježbanju rutine za nastupe, budući da je pjevačica nedavno izdala novi album “Madame X”.

Video objavljen na Instagramu svjedoči o iznimnoj gipkosti pjevačice, ali i o tome da gotovo nikada ne ispušta mobitel iz ruku, čak ni kada vježba. “Kraljica”, kako je mnogi zovu, i po tjelesnoj kondiciji, ali i po životnim navikama, može se natjecati sa sasma mladim djevojkama. Turneja za koju se pjevačica priprema počet će u New Yorku 12. rujna. Pogledajte video.


Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP